Szex

Valentin-nap a pasimnak – mit ajándékozzak?

Férfit meglepni általában sok fejtörést okoz. Különösen igaz ez Valentin-nap környékén. Általános szabály, hogy az ajándékod ne legyen közhelyes, hiszen ez nap a szerelemről, a szerelem pedig a másik iránti figyelemről szól. A meglepetésnek ezért személyre szabottnak kell lennie.

Mindenkinek más okoz örömet, ezért konkrét ajándékötletet adni nem lehet, viszont van két szempont, amit ha a választáskor szem előtt tartasz, szinte biztos, hogy telibe találsz. Az egyik ajándékfajta a kézzel fogható tárgyak kategóriába tartozik, maradandó, a másik pedig a múlékony élményajándékok sorába. 

Valentin nap a pasimnak – mit ajándékozzak?

Szex és kaja

Ha a szexet kombinálod az étellel, nyert ügyed lesz. A férfiak ilyen szempontból nem bonyolultak, csupán az ízlésükkel kell tisztában lenni, és a kedvenc csemegéjükkel bőven megpakolni a terülj-terülj asztalkát és ágyacskát. Állíts össze egy Valentin-napi ételsort és szexmenüt, és kínáld fel neki! Ne magadra gondolj, ne legyen fontos, hogy te mit szeretsz és mit élvezel, hanem csakis az, ami az ő kedvére való. (Igaz ez az ételre és a szexre is.) A kínálatot eszerint alakítsd ki!

Ami idegesítő, az a nyerő

A jó ajándék arról beszél, hogy mennyire törődsz a pároddal és mennyire ismered őt. Ha semmilyen ajándékötlet nem jut eszedbe, gondolj az emberednek azokra a szokásaira, amelyekkel a legkevésbé vagy kibékülve. Például hogy 32 éves létére még mindig órákat tölt videojátékkal. Vagy hogy felnőtt fejjel olyan lelkesedéssel bújja az akcióhős képregényeket és filmeket, mint egy kiskamasz. Vagy az irritáló rajongására a kedvenc futballcsapata, autómárkája, tinédzserkori, rég lejárt rockbandája vagy bármi más iránt. Egy férfinek vannak szenvedélyei, akármilyen zavaró is ez egy nőnek. A fű zöld, az ég kék, a férfinek szenvedélye van. Lovagold meg ezt a gyengéjét, és válassz ajándékot ez alapján!

Amit csak te adhatsz meg

Tulajdonképpen ezekhez a szenvedélyekhez kötődő idegesítő szokások azok, amiket nagyon szeretne, ha te is elfogadnál. Ha ezekkel kapcsolatos – jóindulatú és nem nevelő szándékú! – ajándékot adsz, azzal a legtöbbet nyújtod neki, hiszen ezzel a gesztussal közlöd, hogy elfogadod őt minden hibájával együtt. A szeretet, a szerelem pedig erről szól: a feltétlen elfogadásról. Gondolj csak bele, te nem pont ugyanerre vágysz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top