Szex

18+: Elfenekelve… Izgató vagy fájdalom?

A felnőttfilmekben sokat látott fogás. De vajon a valóságban is megszokott? És miért olyan izgató?

A pornófilmek szinte elengedhetetlen eleme a nők elfenekelése, verése. Felnőtt fejjel talán már belátjuk, hogy nem minden igaz, amit egy filmben látunk. Így megállapíthatjuk, hogy a pornófilmekben lévő jelentek sem minden esetben történnek így az életben. A nők nagy többsége nem kíván tömeges férficsoport egyedüli szexuális tárgya lenni, és nem feltétlen szereti úgy a szexet, ahogy az a képernyőn látszik – írja bloggerünk.

Elfenekelve… Izgató vagy fájdalom?

 

De mi a helyzet a fenék megcsapkodásával, egy jó kis elfenekeléssel? Tudományos szemmel nézve, a szexuális együttlét mind a nőnél, mind a férfinél komoly vérbőséggel jár. A nemi szervek megduzzadnak, a szövetek és az őket átjáró vérerek nagy mennyiségű vérrel töltődnek meg. Ez fokozza a nemi vágyat, és jelzi a partnereknek, hogy a test nyitott egy közösülésre, szerelmi játékra, behatolásra, szeretkezésre.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy egy pofon után, a bőrünk bepirosodik, szervezetünk vérrel látja el a “sérült” területet a gyors regenerálódás végett. E két megállapítást ha összegezzünk, kijelenhetjük, hogy a fenékre mért ütések (tűréshatártól függően) vérbőséggel járva szexualitás részét képezhetik szerelmi életünknek teljesen elfogadott módon is. Ez a játék még közel sem tartozik a szado-mazo szex kategóriába, inkább sorolhatjuk a kissé vadabb szexhez. A fenék alsó harmadának csattogása a combok felett mindkét nem esetében izgatóan hat a nemi szervekre, illetve azok közvetlen környezetére.

És persze nem szabad megfeledkezni az alárendeltség érzéséről sem, amelyre sokaknak szükségük van ahhoz, hogy érezzék, szeretik őket. Mivel a szex, főleg a nőknél, lelki dolog is, nem egy esetben helyettesíti az odafigyelés és a szeretet érzését a nőben a férfitől kapott paskolás. A fájdalom fontos tényező tud lenni szeretkezés közben is, csakúgy, mint az élvezet, de az erotikus elfenekelés vonzerejét nem lehet egy szóval leírni.

És mit mond minderről a szakértő? A cikk folytatásából kiderül, az Inside of love blogon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top