Szex

A szexuális életről árulkodhat a “gy” betűd

Grafológiáról már mindenki hallott. Íráselemzés, amivel egy csomó dolgot megtudhatunk önmagunkról, hivatásunkról, stb. Na de mi az a szexuálgrafológia, és mi köze van a "gy" betűnek ahhoz, hogy milyen a párkapcsolatunk?

A párkapcsolatok betűje a “gy”
A szexuálgrafológia legalaposabb témaköre a párkapcsolati betű, a páros “gy”, meglepő módon nem minden nyelvben létezik “gy” betű, a magyar írássztenderben viszont a kettősség a párkapcsolat az emberi viszony jelképe a g és az y együttese.

A 20. század végétől már tudjuk, hogy minden betűnek különös jelentése van. A klasszikus grafológia az “m” betűt emeli ki a társadalmi kapcsolatok betűjének, amely alapján a betű három szára az én-te-ő jelentéssel bír. A g és az y viszonya viszont az íráselemzés szerint az én és te szerelmi, illetve szexuális viszonyt jelent.

Sigmund Freud sokat foglalkozott a tudatalatti szexualitással, mivel szerinte az emberi magatartások indító oka a libidóenergiában rejlik. Így a grafológusok a betűk alsó zónáival, alsó hurkaival kezdték azonosítani az ösztön terültet. A betűk alsó zónája a szexuális zónának tekinthető, amelyben az ösztön törekvések rejtőzködnek. Így az f betű alsó szárában, a p betű alsó szárában a j, g, y alsó hurkaiban mind libidó-, illetve ösztöntörekvéseket vizsgálunk.

Ha külön elemezni kezdjük ezeket a betűket, akkor mindegyik formátum alakulása, változása, dőlése, betűhurkok milyensége, vastagsága, hossza, stílusa, az, hogy a hurok szárrá alakul-e, vagy szépen megrajzolt formájú-e, különböző érzelmi és szexuális magatartásra utal.

De mit is jelent pontosan? Tudd meg a Inside of love blogról.

Szexuálgrafológia  - Amilyen a GY betűm, olyan a párkapcsolatom?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top