Szex

Visszafojtott gyönyör?

Sajnos egyre gyakoribb, hogy látszólag stabil kapcsolatok mennek tönkre, aminek a miértjét kívülállóként nem is sejtjük, hiszen az ismerős pár jól kijött egymással. A szerencsésebbek nem ismerik az érzést, és környezetükben sem találkoztak vele, de meglepődnénk, ha kikérdeznénk ismerőseinket szexuális vágyaikról...
Visszafojtott gyönyör?

A szex nem összeillő embereket tud összetartani, de ha nem működik, akkor összeillő embereket tud szétválasztani. Hiányában eltűnik a tűz, a vágy, ennek eredménye az elhidegülés. A kapcsolat elejére jellemző minden este “gyűrött lepedőt” felváltja a gyakori “fejfájás” vagy “fáradt vagyok” érzés.

A legtöbb esetben nem is arról van szó, hogy ne élveznék az együttlétet, egyszerűen a késztetés tűnt el az életükből. Például egy angol kutatócsoport felméréséből kiderült, hogy a férfiak körében 40%-os emelkedést mutat a nemi élet utáni érdektelenség. Elképesztő, hogy a nők esetében ez az arány még magasabb, ezért igenis foglalkozni kell a kérdéssel, és nem szabad beletörődni.

A probléma összes forrását nehéz lenne felsorolni, mert számtalan dolog lehet, de azt kijelenthetjük, hogy ennek a legtöbbször lelki okai vannak. A munkahelyi problémák, a gyermeknevelés, egy korábbi ki nem hevert lelki stressz, testünk el nem fogadása, mind hozzájárulhatnak a nemi vágyunk csökkenéséhez, és a párunktól való eltávolodáshoz.

Sokat segít a probléma megoldásában, ha végzünk egy kis önvizsgálatot, és megpróbálunk a hozzáállásunkon is változtatni.A szerelmeskedéshez ráhangoltság kell, ellazult lelki állapot, hiszen örömet szeretnénk szerezni a párunknak és önmagunknak is. Legyünk figyelmesebbek, kedvesebbek a párunkkal, és a megértés meghozza gyümölcsét. Az agyunk és testünk képes az öngyógyításra, és ebben különböző készítmények is a segítségünkre lehetnek. A homeopátiás készítmények épp ezt a folyamatot segítik, mellékhatások nélkül.

A Cefagil® tabletta növényi eredetű anyag felhasználásával készült homeopátiás gyógyszerkészítmény “szexuális zavarok” kezelésére. Hatóanyaga az ősidők óta nemi vágyat serkentő szerként ismert gyógynövény, a Turnera diffusa (Damiana).

A Cefagil® fokozza az alhasi keringést, és stimulálja a nemi szervek ingerlékenységét. A tabletta szedésével a szexuális teljesítmény és élmény a férfiakban és a nőkben egyaránt fokozódhat.

További információk!

————————————————————————————————————————-                                                                                                             

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét

————————————————————————————————————————–

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top