Szex

18+: Testi mesék – a nő beadja a derekát

Nem kis dilemma elé állította a Férfi a Nőt. Mindkét verzió egyben izgató és közben egy teljes kiszolgáltatottságot eredményez. Ez a kiszolgáltatottság pedig a tökéletes bizalomra épül. A Nő nem tud dönteni, miért kell döntenie, majd szétveti a vágy és a kíváncsiság. Mit tegyen? Nem tudja, hogy döntsön, de válaszolni mindenképp szeretne.

A Testi meséket az 1. résztől is olvashatod

“Képzeletemben Önnel kávéztam ma… és a részletek megmaradnak fejemben…

Feladta a leckét. Szokásomhoz híven újra és újra elolvastam levelét. Szívem majd kiugrott a helyéről. Végigjátszottam lecsukott szemem előtt mindkét variációt. Mindkettő félelmetes és egyben iszonyatosan izgató.

Levetni ruháimat, meztelenül teljesen kiszolgáltatva állni/ülni/feküdni egy »idegen« előtt… nem is tudom, mitől reszketek. Az ijedségtől vagy a vágyakozástól? Nincsenek érintő kezek, nincs simogatás… de nem ettől félek. Nem ez a nehéz. Legyőzni magamat, megadni magamat, vak bizalommal lenni Ön felé. Eddigi életem legnagyobb lépése lenne… Nem csak első alkalommal történő együttlétünkkor, hanem még a későbbiek  után is. Nem vagyok még elég erős ehhez, pedig tudom, fejlődésem iránya ez lenne. Elmenekültem, futok, rohanok messze-messze… Magam elől…

Az érzékek birodalma biztonságot ad nekem. Még akkor is, ha tudom, fájni fog, hogy nem látom. Hisz úgy szeretném látni és érezni egyszerre… Így inkább szemem lesz kezem, orrom, fülem és forró ölem.

Nos ím volt választásom…

PS: válaszolni erre egyik legnehezebb döntésem volt életemnek – érzem, örökre belém égette…

Lena”

A teljes részt az Inside of love blogon találod.

18+: Testi mesék - a nő beadja a derekát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top