Szex

8 dal, amiből árad az erotika

A Szürke ötven árnyalata óta tudjuk, hogy az egyik legjobb zene a szexhez a Kings Of Leon slágere. De mi most olyan dalokat szedtünk össze, amelyek inkább a szexig vezető utat biztosítják. 10 dal, amiből árad az erotika.

Jason Derulo – “Talk Dirty” feat. 2 Chainz (Official HD Music Video)
“30 évvel ezelőtt a szex és az erotika egyenlő volt a szaxofonnal. Nos nálam azok a dalok nem érnek célba. Ellenben van ebben a bugyuta Jason Derula-dalban valami, amiből árad a nyers erotika. Látom magam előtt, ahogy zihálnak a pasijuk előtt a táncoslányok…”
(Gloria)

Maroon5 – Kiss
“Eredetileg Prince dala, de feldolgozta már Tom Jones is, míg a Micsoda nő!-ben Julia Roberts énekelte a dalt fürdés közben… Szerintem mégis Adam Levine előadásában van a legtöbb erotika. Tipikusan olyan dal, amit ha elénekel neked egy pasi, akkor nem tudsz nemet mondani. És persze a házi vetkőzőshow alatt is kitűnő zene lehet.”
(Kata)

Billy Idol – Cradle Of Love
Már kamaszkoromban bekattant, hogy ez az a dal, amire szexelni kell. Nem mondhatnám, hogy emiatt vesztettem el a szüzességemet, de legalább annyira kíváncsi voltam, hogy beválik-e, mint hogy az osztriga valóban afrodiziákum. Ez a szám mindenesetre az, nekem.

Malia feat. Eric Truffaz – Yellow Daffodils
“Hogy mitől erotikus ez a dal? Mert nagyot lehet lassúzni rá! És egy jó lassúzás – ha létezik még ez a kategória a táncban – vezet(het) az ágyig…”
(Eszter)

Nelly – Hot In Herre
“Ezt a számot akkor írták, amikor már elég jól beindult a szexuális életem, és a barátnőimmel a vidéki diszkóban erre dörgölőztünk, miközben őrült dögösnek éreztük magunkat. Elég ciki így utólag visszagondolva. De a lényege, hogy bár a cikifaktort levetkőztem, erre a számra azért nagyon szeretek szexualizálni. Azt hiszem, az alapritmus az, ami elvisz…”
 (Judit)

Salma Hayek – Quedate Aqui
“Aki ilyen suttogó, búgó hangon énekel, ráadásul úgy, hogy minden egyes lélegzetvételét gyönyörűen halljuk, a hangja pedig valósággal ég a vágytól, attól férfiként egyszerűen lehetetlen nem pozitív értelemben zavarba jönni. Egy minimális akusztikus gitárhangon kívül még csak hangszer sem kell kíséretnek: ez kérem, tömény erotika.”
(Csaba)

N.E.R.D. – Hypnotize U
“Nekem ez a dal tiszta erotika. Bár egy nyálas nyikhaj a fickó, aki énekel, de ez pont a csajok beizzításáról szól.”
(Nóra)

Madonna – Justify my love

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top