Szex

A társkeresés buktatói fiatalon

Manapság annyira igyekszünk menők és modernek lenni, hogy néha hajlamosak lehetünk elfeledkezni néhány apróságról, ami viszont taszító lehet leendő partnerünk számára. Bloggerünk összegyűjtött néhány dolgot, amire érdemes lehet odafigyelni.

Nézzünk egy-egy példát nők és férfiak számára:

Dohányzás
Kevés nem dohányzó pasi képes elviselni azt, hogy ha partnernője dohányzik. Néhányan úgy gondolják például, hogy egy nőnél gusztustalan, hogyha az a bizonyos füstrúd ott lóg a szájukban. Többségében viszont azon a véleményen vannak, hogy a cigaretta egyszerűen büdös és egészségtelen, és nem szeretnének egy aktív dohányos mellett passzív dohányosok lenni, s csókolózás közben egy hamutálat nyalogatni.

A társkeresés buktatói fiatalon

 

Virítom a lóvét!
A nőkről elterjedt tény, hogy a pénzre és kocsira utaznak, hogy elvárják  azt, hogy a párjuk menő ajándékokkal, ékszerekkel, drága holmikkal halmozzák el őket. Az a nő viszont, aki társra és törődésre vágyik, nem egy méregdrága nyaklánctól fogja szeretve érezni magát. Meg kell tanulni, hogy pénzen szerelmet venni nem lehet vagy, ha igen, na, az a
kapcsolat pont olyan is lesz.

A társkeresés buktatói fiatalon

 

A Demetria blogon egy komplett összeállítást találsz arról, mire figyelj, hogy ne ijeszd el a jövendőbelidet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top