Szex

18+: Testi mesék: a nő újabb titka

A találkozások egyre sűrűbbek a Nő és a Férfi között. De a kimondott szavak lassan tudnak átalakulni a konvencionális beszélgetésben a fantáziák feszegetésének érzéseire. Nem tudni, mi okból, de mind a Nő, mind a Férfi a személyes találkozások alatt az egy lépés távolságot még tartja. A kacérkodás, a pajkos pillantások, a szemekkel történő vetkőztetés bár jelen van a találkozások óráiban, de az ajkakat elhagyó mondatok két barát közötti beszélgetést alakítanak...

Nem baj ez sem. A Nő szereti a hosszú játékokat, és a kíváncsisága csak fokozódik ezen találkozások alatt. Kétarcú mindkét szereplője a játéknak. De ez a két arc nem álarc, ez a két arc a valóság és a vágyott belső világ, melyek egymásra találtak.

“Jól éreztem ma (is)magam Önnel, kellemes délutánt adott. Köszönöm Lena.”

“Kölcsönös az érzés, én is köszönöm. Kifejezetten izgató Önnel beszélgetni… mikor folytatjuk?  Edaf”

“Önre gondolok most is…

Szükségem lenne a segítségére! Ahogyan felforr a vérem, mikor a közelemben van, vagy éppen sorait olvasom, úgy lépett be életembe egy nő is. Akiről már meséltem Önnek. Szeretnék megélni minden csodát, szeretném ha részese lenne… lehet ez külön játék, de lehet akár közös is. Persze nem ezzel indulnánk… Az Ön érintésére vágyom, és mikor becsukom szemem, szinte érzem mikor gondol rám, mikor van velem… Nem voltam még nővel eddig. El-el csattant néhány csók már korábban, de igaz mély szeretkezés még nem teljesült be… vágyom rá – nagyon. És ő is.

A teljes epizódot az Inside of love blogon találod.

18+: Testi mesék: a nő újabb titka

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top