Szex

“Vissza akarom hódítani a feleségem”

Általában a nők szoktak levélben tanácsot kérni szakemberektől, most azonban egy kétségbeesett férj írt dr. Gerevich Józsefnek.

Vissza akarom hódítani a feleségem!Tisztelt Doktor úr!

Leírom a problémánkat, hátha tud segíteni. A párommal 10 éve vagyunk együtt (4 év házasság). A párom szép lassan megcsalt egy kollégájával, aki szintén házas, és van egy egy hónapos gyermekük! A párom előbb csak másra vágyott, később érzelmileg belebonyolódtak! Én semmit nem vettem észre. Az a baj, hogy én is hibás vagyok, mert sehova nem jártunk el, és engem sem érdekelt, mi van vele! Most megbeszéltük, hogy hozzá költözik, mert őt szereti. Engem már nem szeret, mégis gondoskodik rólam és félt. Azt mondta a feleségem, hogy már nem én vagyok a lelki társa, és az igazi se én voltam! De 10 évig nem lehet úgy élni, hogy nem az igazi mellett él valaki! Közben bűntudatuk van, mert ott egy ártatlan gyerek, és a párjaikat is féltik, mi lesz velük. A végén egy hónapban egyeztünk meg, utána mindenki visszamegy a párjához, és tiszta lappal elölről kezd mindenki mindent. Én, a megcsalt férj, ahogy tudtam, hogy elmegy, olyan érzések törtek fel, mint 10 éve!!! Most nagyon szeretem megint, és vissza akarom kapni. A párom is hagyja magát meghódítani, azt ígérte. A másik oldalon hasonló a helyzet; ott is tiszta lappal akarnak indulni. A párom megkért, hogy ezt az egy hónapot, mint egy szabadságot fogjam fel, és éljek egy hónapot szabadon és csaljam meg, hogy tényleg tiszta lappal tudjunk indulni. Bonyolult a helyzet, de kellene megoldás! Én meg akarom hódítani megint, megyünk is nyaralni kétszer is külföldre! Minket egy 10 év munkája, egy lakás is összeköt, de tudom az csak anyagi. Rengeteget szenvedtünk mindenért, és mikor minden megvan, akkor jön ez! Szerettünk volna babát a nyáron és a párom is! Ő kalandot keresett, amíg még nem szül, de belebonyolódott. Most lett 30 éves, azért is pánikolt tavasszal! A másik oldalon a gyermek születése után kezdett el pánikolni a férj! Lehet, hogy csak egy sokk érte őket? Ön szerint meg lehet menteni ezt a házasságot, ha az egyik nagyon akarja, a másik pedig hagyja magát visszahódítani? Fellobbanhat még benne is a láng, mint bennem? Mit tegyek meg érte pontosan, amivel meghódíthatom újra 10 év után? Május 15-én jár le az egy hónap. Láttam, hogy egy blogon válaszol. Megkérem, ha tud megoldást, megírná nekem, vagy ha kirakja a blogra, akkor az elérhetőségét küldje meg nekem, kérem.

Üdv, Dénes

A pszichológus válaszát az Intimitás blogon találod

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top