Szex

Így néz ki egy spermafejő gép

Komoly kutatás előzte meg majd, hosszas fejlesztés, mire elkészült. Orvosi célra használatos spermabankoknak szánt spermafejő gép. De szép még a neve is... Kicsit aggódóm a férfiakért ezek után. Vajon ezt nők vagy férfiak fejlesztették ki, és vajon ki volt az ötletgazda?

A nanjingi kórházban, Kínában mutatták be először az új szerkezetet, mely a spermaminta adásakor segít a férfiaknak a levételben vagy más szóval a fejésben. A feltalálók szerint ez a szerkezet nagyban megkönnyíti a kórházak és nem utolsó sorban a mintaadó urak dolgát. A technológiát “hands-free” technológiának is nevezik, azaz kéz használata nélküli technológia. De talán ezzel a tudomány egy “kicsit” túllőtt a célon.

Így néz ki egy spermafejő gép

A gép minden emberi erő kifejtése nélkül, masszírozás útján végzi a feladatát. A fejlesztők még arra is figyeltek, hogy ugyanaz a gép ki tudja szolgálni a különböző magasságú felhasználókat is, azaz a masszírozó egység állítható magasságú. A masszírozó fej különböző frekvencián képes rezegni és a mozgásokat végezni. Állítható a mozgás sebessége és a körülölelő szilikon rész hőmérséklete is.

Még több info és egy videó az Inside of love blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top