Szex

7 ok, amiért jó párkapcsolatban élni

Rengeteg cikket olvashatunk a szingli lét előnyeiről. Bloggerünk most összegyűjtötte, miért jó párkapcsolatban élni. 7 ok a teljesség igénye nélkül.
  1. Van valakid, aki szeret. Ideális esetben nem csak úgy “van”, hanem tényleg szeret, te kellesz neki valamiért. Rájöhetsz, hogy benned is van valami, ami szeretni való, ami más számára vonzó, növekszik az önbizalmad. Kapod a bókokat, kedvességeket, büszke rád a párod, nagyot nő az önbecsülésed is és magabiztosabb vagy.
  2. Van kiről gondoskodni. A párkapcsolat felébreszti az igényt arra, hogy ellásd a másikat szíved szerint. Tehát felébreszti a gondoskodási ösztönöket, és jó érzéssel tölt el, hogy valaki értékeli az igyekezeted és jólesik neki. Ilyen a főzés például, mindjárt más, ha nem egy adagot kell készítened és jóízűen elfogyasztják azt. Ne felejtsük el a másik oldalt sem, hiszen rólad is gondoskodnak, figyelnek rád, ami különösen jóleshet azok után, hogy eddig mindent egyedül kellett megoldanod.
  3. Van kivel megbeszélni a problémákat, nem kell magadban tartanod. Egy jó esti beszélgetés egy pohár vörösbor mellett a naplementét nézve megnyugtat, boldogsággal tölt el és más nézőpontokat is megvilágít.

A további 4 pontot a Citromból limonádé blogon találod!

7 pont: ezért jó  párkapcsolatban élni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top