Szex

Elrendelte a bíróság egy vádlott péniszének megmérését

Szokatlan bizonyítási eljárás, ilyenre még nem volt példa.

Egy kézbesítő péniszének hossza dönthet el egy pert a németországi Alsó-Szászországban, az ügyet tárgyaló bírónő ugyanis elrendelte a szatírsággal vádolt férfi kérdéses testrészének megmérését.

A kézbesítő 2013 augusztusában adott át csomagot egy lánynak, de mindezt állítólag nyitott nadrággal, úgy tette, hogy kilógott a nemi szerve. A kézbesítő vitatja a vádakat, és a férfi neje is úgy gondolja, férje méretei nem elegendők ahhoz, hogy ily módon mutogassa magát. A védőügyvéd, Lutz Winkler szerint augusztus elején a feleség a tanúk padján azt mondta: “Szívem, sajnálom, de a te péniszed túl rövid ahhoz, hogy kilógasd.

A jogi képviselő erre föl javasolta, hogy ott helyben, a bíróságon bizonyosodjanak meg erről, a bírónő számára azonban ez kényelmetlenséget okozott, és végül úgy döntött, hogy Oldenburgban orvosszakértők “tisztázzák”, pontosan hány centiméterről is van szó. “Felmentést akarunk” – mondta Winkler, aki ügyfelével együtt ezért utasította el a bíróság arról szóló javaslatát, hogy pénzbírság kiszabásával véget érjen az eljárás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top