Szex

18+: Szex közben túl hangos a barátnőm!

Mit tehet a férfi, ha megtalálta a tökéletes nőt, akivel csúcs a szex, egy bökkenő mégis akad: szex közben túl hangos a barátnő.

Szilvivel két hónappal ezelőtt találkoztam egy baráti társaságban. Tizennégy évvel fiatalabb nálam, mégsem okoz gondot számunkra a generációs korkülönbség. Minden jól működik közöttünk, csodás vele a szex, együtt feszegetjük a határokat, de Szilvi borzasztóan hangos közben. Engem ez csak azért zavar, mert panellakásban lakom, és szerintem a földszinttől a negyedikig mindenki hallja, amikor szeretkezünk. Bár erről az a véleményem, hogy más meg lakást újít fel.

18+: Szex közben túl hangos a barátnőm!

Az egyik hétvégén, amikor igazán elengedtük magunkat, és a nyári melegtől is nyitva voltak az ablakok, meghallottam Szilvi hangját pattogni a házak között. Ez úgy hatott rám, mintha két nővel lettem volna egyszerre, nagyon beindított. A beteljesülés után elernyedve feküdtünk a nappaliban szőnyegen, amikor is hangos tapsra és a következő mondatra lettem figyelmes a szemközti ház erkélyéről: Ez az, srácok, jók voltatok!…

A teljes levelet a KettősLátás blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top