nlc.hu
Szex
Hogyan menthető meg egy 24 éves házasság?

Hogyan menthető meg egy 24 éves házasság?

24 év hosszú idő, főleg, ha néhány sérelem el is raktározódik ez idő alatt. Vajon megmenthető-e még a házasság? Noémi ebben kért tanácsot.

Tisztelt Doktor Úr!

Kérem, adjon valamilyen tanácsot. 24 éve élek (eddig úgy hittem, boldog) házasságban. Van 3 gyermekünk. 12 éve a férjem megcsalt, mondván, túlságosan ragaszkodtam, megfojtottam a szerelmemmel. Megbeszéltük, én azt ígértem, megbocsátok. Közben időnként mindig volt valaki, aki felkínálkozott. Én mindig finoman beszólogattam. Ő nem csalt meg, nekem próbált bizonyítani. Sajnos, két éve eléggé eltávolodtunk egymástól.

Most két hónapja, napi több órás beszélgetéssel jutottunk el oda, hogy rájött, én csak áltattam a megbocsátásommal. Az életemre esküszöm, hogy nem akarattal tettem (sajnos, anyám ilyen, régi sérelmeket hordoz a mai napig), de leültünk, megbeszéltük. Sajnos, a párom azt mondta, hogy ő most se nem szeret, se nem gyűlöl, és bizonytalan. Szeretne elköltözni, gondolkodni. Az esze ezt súgja, a szíve azt, hogy maradjon. Én imádom, és bármit megtennék, hogy visszakapjam Őt. Bármit megtennék érte és a családunkért. Nagyon szeretem. Kérem, segítsen tanácsával. Tisztelettel Szabóné Noémi

Dr. Gerevich József válaszát a Intimitás blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top