Szex

A kockahas mítosza, avagy kinek kellenek a hatalmas izmok?

A kockahas a férfiaknak az, ami nekünk, nőknek a nagy mell, narancsbőrmentes fenék, karcsú derék. Valami, amiről azt hisszük, kell a másik nemnek. Hogy ha nincs meg, eggyel alacsonyabb besorolást kapunk csak a seregszemlén...

Akkor most elárulom, hogy a kockahas nem tartozik az alapvető követelmények közé, sőt. Ez nem azt jelenti, hogy egy férfi ne adjon magára, és várja meg, amíg akkora lesz, mint egy 4 fős család melegvíz-igényét kielégítő bojler, de ne gondolja azt, hogy ez tényleg annyira fontos.

A kockahas mítosza, avagy kinek kellenek a hatalmas izmok?

Az okok a következők, kissé eltúlozva:

1) A 30 év felett is permanensen kockahasú férfiak imádják a testüket. Állandóan diétáznak, speciális étrendet követnek, nem lehet egy jót enni velük. Tudják, hogy jól néznek ki, és ennek megfelelően viselkednek, hajlamosak elfelejteni, hogy a férfiasság nem ilyen dolgokon múlik.

2) Ez eddig az ő dolguk. De általában a párjuktól is elvárják, hogy magazincímlapra illő testtel  rendelkezzenek, és ezt néha jelzik is.

3) A kockahas kemény. Egy meleg, puha maci jobb, vagy egy gumifal, amiről lepattansz?

Még több ok a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top