Szex

Testi mesék – nyelvek és nedvek találkozása

Ott feküdt a Nő hanyatt az ágyon, és élvezte a Férfi nyelvcsapásait a két lába között. Továbbra sem látott semmit, szemeit a kendő szorosan takarta.

Csak érzett, minden érintést, minden csókot, minden ízlelést érzett magán, és majd megőrült a vaksága miatt. A Férfi, miközben a Nő nedves ízét nyaldosta, kezeivel megfogta erősen a Nő csípőjét, hogy érezze a test minden rezdülését. Mikor a Nő reakciói lassultak, a Férfi tudta, hogy gyorsítania kell, mikor a Nő teste intenzívebben reagált, a Férfi lassított a nyelve mozgásán.

Testi mesék - nyelvek és nedvek találkozása

A fel-le mozdulatokat sűrűn változtatta a Férfi körkörös mozdulatokra, amit a Nő nem szeretett. Mikor már kezdte átadni magát az egyik mozdulatsornak, a váltás miatt elvesztette a fonalat és kezdhetett mindent elölről. A Nő nem most találkozik először ezzel a problémával. Az ő teste szépen lassan adja át magát a gyönyörnek, és a túl sok változat megzavarja a gyönyör útját. A férfiak többsége ezt nem tudja, honnan is tudnák, hisz senki nem mondta el nekik. A Nő élvezni akarta a pillanatot, de tudta, ha nem ismerhetik meg egymás testét, akkor a szeretkezés nem fogja megadni azt a gyönyört, amire oly régóta vágytak. Ez nem egy “tökéletes” love story, ez az élet. A Nő nem ringatta álomba magát ezzel kapcsolatban. Lenyúlt kezeivel, beletúrt a Férfi sűrű hajába és segítette neki a kézmozdulataival megtalálni a megfelelő ritmust és mozdulatsort a vágyai világában. A Férfi mérhetetlenül hálás volt a Nőnek a segítségét. Bár jó szeretőnek ismerte magát, ő is tudta, hogy minden test más és más. Ezt a testet és lelket pedig most érinthette, ízlelhette először, és nem akart hibázni. Az útmutatás mellé halk szavakban kis instrukciókat is kapott a Nőtől…

Folytatás az Inside of love blogon!

Testi mesék - nyelvek és nedvek találkozása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top