Szex

18+: Szexuális önbizalom: ne vállald túl magad – egy kurtizán vallomása

Mitől leszünk magabiztosak, kiegyensúlyozottak és kielégültek az ágyban? Milyen a tökéletes szexuális együttlét? Erről mondok néhány gondolatot.

Mostanában megint többen kerestek meg azzal a problémával, hogy otthon ez vagy az nem megy az ágyban. Aztán az egyik barátnőmmel részletesen is elbeszélgettünk a témáról, és rájöttem az árnyoldalaira annak, amit én itt sokszor megosztok veletek. Vagyis ha valaki nyomon követi a szexuális szokásokról, lehetőségekről írt posztjaimat, abból úgy gondolja, hogy könnyű dolog szexuális istennővé válni, és mindaz, amit leírok, simán megvalósítható otthon is.

Pedig alapvetően nem ez lenne a lényeg. Nem azért írok újra és újra a különböző technikákról, hogy mindenkiből mindenhez értő szexállat legyen. Inkább csak szélesíteni szeretném a spektrumot és arra ösztönözni az embereket, hogy őszintén beszéljenek egymással az ágyban. Meséljék el a vágyaikat, és ha ki akarnak próbálni valamit, akkor legyen hozzá egy útmutató.

18+: Szexuális önbizalom: ne vállald túl magad – egy kurtizán vallomása

Azonban ahhoz, hogy mindazzal a tudással rendelkezzen valaki, amit én húsz év alatt összeszedtem, elengedhetetlen lenne az néhány ezer pasi és pár tucat nő, akikkel lefeküdtem. Plusz az a mérhetetlen kíváncsiság, ami tombolt bennem egészen addig, míg úgy nem éreztem, hogy már szinte minden helyzetet átéltem, ami férfi és nő között lehetséges. Vagy több férfi és több nő között. Vagy két nő között.

Szóval a szexuális önbizalom nem arról kell hogy szóljon, hogy muszáj mindent bevetni és trükkök tárházával rendelkezni. Az embernek akkor lesz jó és kiegyensúlyozott szexuális élete és akkor lesz magabiztos az ágyban, ha megtalálja azokat a dolgokat, amik neki és a társának örömet okoznak.
Vagyis bármennyire is szeretnék a férfiak, nem lesz minden nőből orális szakértő, sőt minden férfiből sem. A lényeg, hogy megismerjük a másikat, megnyíljunk neki, és elmondjuk azt, nekünk hogyan jó. Hiszen ha nem nyitod ki a szád és nem mondod el, akár jó, akár rossz valami, akkor mégis a másik honnan tudhatná? Nálam is nagyon sok minden működik ösztönösen, de a rengeteg felhalmozott tapasztalat semmit nem érne, ha nem figyelnék oda a másikra, és nem tanulnám meg azt, neki mi a jó.

A teljes cikket a Sorskerék blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top