Szex

18+: “A végtelenségig felhúzott azzal, ahogy élvezett”

A férfinak nem sok kell, hogy elveszítse az eszét és csak egy dologra tudjon koncentrálni. Persze ehhez kell egy nő is, aki kiváltja ezt belőle…

A vér sajátossága, hogy viszonylag sokáig el tud lappangani az erekben, halkan téve a dolgát. Aztán egyszer csak jön valami vagy valaki, akitől újra zubogni kezd, és támadást indít az agy ellen. Ilyenkor a farok az, ami jól jár.

Nem tudom, mitől dobtam nagyobb hátast, amikor belépett az irodámba. A kerek, feszes fenekétől, vagy a pillantásától, ahogy a fekete haja alól felnézett? Láttam én már szép nőt az életemben eleget, meg is volt jó pár közülük, de egy ideje már nem voltam olyan farokvezérelt, mint egykor. Sőt, azt gondoltam, ez a topic részemről le is zárult azzal, hogy betöltöttem a negyvenet. Nyugodt, konszolidált élet, az való már nekem – hittem naivan. Innen nézve logikus, hogy sokkot kaptam attól, Kata milyen hatással van rám.

18+:

Ajánlásra jött hozzám, hogy a válóperében ügyvédként tevékenykedjek. A legelső megbeszélésünk után ha keresztre feszítenek, akkor sem tudtam volna visszaidézni egyetlen mondatát sem. Ugyanis úgy zúgott a vér a fülemben, hogy nem hallottam mást. A szemgolyómat majdnem beleejtettem a dekoltázsába, az elköszönéskor meg nem mertem átmenni az asztal túloldalára, nehogy kiszúrja az álló farkamat. Elöntötte az agyamat a tesztoszteron, becsülettel. Egész nap róla fantáziáltam, még otthon is, a puha, meleg asszony mellett. Hiába igyekeztem elhessegetni magamtól a gondolatokat olyan földi érvekkel, hogy ügyféllel nem kefélünk, meg szeretem a feleségem. A képek jöttek, hosszú tömött sorban, váltogatták egymást az agyamban, a retinám mögött. Azt hittem, reggelre kialszom, de pont ellenkezőleg sikeredett: pirkadatra annak a kerek fenéknek a látványa beleégett az agyamba…

Folytatás a KettősLátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top