Szex

18+: A legjobb erotikus filmjelenetek

Vannak filmek, jelenetek, amelyek roppant izgatóak, pedig nem is látszik minden abból, ami történik. Bloggerünk ezekből gyűjtötte össze a legjobbakat.

Az egyik kedvencem: Lány a hídon Vanessa Paradis-val. Mondjuk érdemes megnézni az egész filmet, hogy a történettel tisztában legyünk, de azt hiszem, a feszültség így is érthető. (Na jó, elmondom: a fickó meg a lány cirkuszokban lépnek fel egy késdobáló számmal. Aztán egyszer csak kedvük támad egyedül csinálni.) De inkább nézzétek!

Szuperklasszik: A szerető. Ez egy montázs, amit most láthattok, a legjobb részek sajnos hiányoznak. Igazából úgy érzem, ez a lány kb. bármit csinál, annyira erotikus, hogy nehéz másra gondolni, mint a szexre. A legjobb szerintem, amikor a kezük összeér. Csak a kezük, és mégis…

Wong Kar-wai, nekem úgy tűnik, egy olyan rendező, aki kicsit túlzottan is ért a szerelemhez meg a szenvedélyhez, no meg az ebből fakadó mérhetetlen szenvedéshez. Annak idején, amikor megnéztem a 2046 című filmet, az egész egy hosszú, erotikus flashnek tűnt. Sajnos, itt is csak összevágott jeleneteket találtam, de átjön a dolog hangulata:

Még több erotikus videó részlet a Szexfantáziák blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top