Szex

Sztárok, akik nem siették el az első szeretkezést

Szakmájuk nagy százalékban a szexualitásról szól: csábítanak, flörtölnek, árasztják magukból az erotikát és a pajzánságot. Ez azonban csak egy szerep, a piros szőnyeg előadóművészei ugyanúgy viszonyulnak a szexhez, mint bármelyikünk, sokan közülük szüzességük elvesztését sem kapkodták el.
Szárok, akik nem siették el az első alkalmat
A most 51 éves Lisa Kudrov, a Jóbarátok Phoebéje 32 évet várt az első alkalomra, a nászéjszakán veszítette el a szüzességét. A W magazinnak őszintén elmondta: “Viszonylag korán eldöntöttem, hogy az esküvőmig szűz maradok. Számomra a szüzesség egy nagy érték, egy olyan dolog, amit a nő egy ideig birtokol, majd eljön az idő, amikor odaadja.”
Szárok, akik nem siették el az első alkalmat
Ashton Kutcher 18 volt, amikor először próbálkozott a szexszel – és a hangsúly a “próbálkozott”-on van: “Egy erdőben voltunk, rémes volt. Nem sokkal korábban ismertem meg a lányt, a haverom mutatta be. Az egész alig tartott tovább két másodpercnél. Tényleg borzalmas volt. Két évvel később aztán megint találkoztam ezzel a lánnyal, újra szexeltünk, csak hogy megmutassam neki, hogy az első alakításom óta sokat fejlődtem.”
Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

Bár énekesnőként Fergie (39) hozza a szexbomba szerepét, ő is azok közé a hírességek közé tartozik, akik tudták, a szüzesség egy olyan érték, amit nem lehet csak úgy elhajítani: “Mindig is egy nagyon erotikus nő voltam, mindig vissza kellett fognom magam. 18 évesen veszítettem el a szüzességemet, de ez nagy akaraterőbe került.”

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

Katy Perryről csak kevesen tudják, hogy vallásos családban, lelkész édesapa mellett nőtt fel, a szex számára azonban nem tabu, sőt. Szüzességét 16 évesen veszítette el egy Volvo első ülésén: “Miközben szerelmeskedtünk, Jeff Buckley »Grace« albuma szólt a kocsiban. Azóta is imádom azt a lemezt” – nyilatkozta egy interjúban az énekesnő.

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

A szupermodell Adriana Lima (33), a Victoria’s Secret egyik angyala bár a testéből és a szexuális kisugárzásából él, ő is azok közé a hírességek közé tartozik, akik a nászéjszakáig őrizték magukat. 27 éves volt, amikor férjével, a kosárlabdás Marko Jarić-tyal ágyba bújt. A GQ magazinnak így nyilatkozott erről: “A szex házasság utánra való, a férfiaknak tiszteletben kell tartaniuk, hogy ez az én döntésem. Ha nincs tisztelet, akkor ez azt jelenti, hogy nem akarnak engem igazán. A külön szobában alvás volt az első szabály.”

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

A zűrös színész, Shia LaBeouf (28) bár kemény jeleneteket nyomott a Nimfomániásban, ő sem siette el az első alkalmat, 18 évesen szexelt először: “Próbáltam úgy előadni magam, mint aki már ezerszer csinálta, nem mondtam el a csajnak, hogy szűz vagyok. »Nyugi, bébi, majd én irányítok!« – mondtam a lánynak, miközben legbelül remegtem. Fura érzés volt levetkőzni, az volt az első alkalom, hogy egy nő előtt meztelen voltam. Nem lehetett elbújni. Emlékszem, még egy párnát is betettem a csípője alá, mert egy pornófilmben így láttam. A párnának köszönhetően aztán rossz lett a szög, nem tudtam rendesen behatolni.”

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

A latin szerető hírében álló Enrique Iglesias (39)  is bőven adott magának időt, 25 éves volt, amikor először ért nőhöz: “A barátaim zöme prostituáltaknak fizetett azért, hogy elveszítse a szüzességét. Nem mintha ez baj lenne, én mégis inkább kivártam azt a lányt, akiről úgy gondoltam, hogy az igazi. 25 éves koromban toppant be.”

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

Celine Dion (46) önéletrajzi regényében írt az első alkalomról: “Dublinban történt, egy felejthetetlen napon, 1988. április 30-án, az eurovíziós versenyen napján. Visszajött velem a szobámba. Az ágy végében ültem, a lábaimat a lepedő alá rejtettem. Boldog voltam, hogy kettesben lehettem azzal a férfival, akit szerettem.”

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

A Coldplay frontembere, Gwyneth Paltrow expasija, Chris Martin 22 évet várt: “Vallási okai is voltak ennek, meg a magabiztosság. Nehéz időket éltem át a csajozás terén” – vallotta be egy interjúban az énekes, aki nem volt a csajok esete, ráadásul a járása is fura volt.

Szárok, akik nem siették el az első alkalmat

Az 53 éves Susan Boyle még mindig várja az igazit, szüzességét még mindig őrzi. “Igazság szerint még mindig csak a csóknál tartok, még mindig nem vették el a szüzességemet, de már nagyon vágyom arra, hogy átéljem a szenvedélyt, a testiséget” – mondta az énekesnő.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top