Szex

Különös állatkerti kampány: Botrányos ajándék az exnek Valentin-napra

Az elmúlt szerelmekre emlékezve Valentin-nap alkalmából különleges sziszegőcsótány- és skorpió-örökbefogadási akciót hirdetett egy San Franciscó-i állatkert. Te meglepnéd az exedet egy ilyen ajándékkal?

A csótányok és a skorpiók rendhagyó reklámozásával az állatkert sokkal népszerűbb lakói, a pingvinek és a pandák ellátására szeretnének pénzt gyűjteni. Számunkra rejtély, hogy akkor miért nem inkább őket vonják be a kampányba.

“Nagyvonalú adományod egy kis szerencsével megtöri szerelmi életed rossz karmáját, így soha többé nem kell egy csótány közelébe se menned” – hirdeti akcióját az állatkert.

A skorpió örökbefogadása legalább ötven dollárba (mintegy 14 ezer forintba) kerül, ezért az összegért az állatkert oklevelet és egy plüss-skorpiót küld annak, aki az örökbefogadást inspirálta. A Valentin-napi csótány már 25 dollárért (7 ezer forintért) ajándékozható a volt kedvesnek.

Örülnél egy kis Valentin-napi lárvacsokinak?

Megnézem
Összes kép (1)

 Valetin-napi ötletek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top