Szex

A táncod megmondja, mikor ovulálsz!

A termékeny időszakukban levő nőket a férfiak sokkal vonzóbbnak tartják tánc közben, mint azokat, akiknek menstruációs ciklusa éppen máshol tart.

Az ovuláció ideje sokkal könnyebben felismerhető a nőknél, mint azt eddig hittük, noha a nők maguk ennek gyakran nincsenek tudatában. Azt már korábbi vizsgálatok is kimutatták, hogy ebben az időszakban megváltozik a nők viselkedése, erősebbek lesznek a szexuális vágyaik, és más típusú férfiak közelségét keresik. Más kutatásokból az is kiderült, hogy a férfiak az ovuláló nők hangját, illatát, de még arcát is vonzóbbnak tartják.

A legújabb kísérletek során kutatók elsősorban a nők mozgására összpontosították figyelmüket, ezért közel ötven 19 és 33 év közötti hölgyet kértek fel, hogy egy egyszerű dobritmusra táncoljanak a menstruációs ciklusuk különböző szakaszaiban. Eközben kétszáz fiatal férfinek az volt a dolga, hogy a táncoló nők sziluettjét figyelve, értékelje a különböző mozgásokat. Az eredményekből kiderült, hogy a férfiak sokkal vonzóbbnak érezték azoknak a nőknek a táncát, akik éppen termékeny időszakukban jártak. Hogy ez miért van? Tudd meg az Inside of love blogról!

A táncod megmondja, mikor ovulálsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top