Szex

18+: A férfi mindent beborító gyönyöre

Bloggerünk folytatja a testi meséket.

“A Férfi hanyatt feküdt a Nő előtt. Lábai lelógtak az ágy végén, és úgy feküdt ott, mint aki jól végezte dolgát. És tényleg. Mert nagyon jól végezte a “dolgát”, és a Nő ezt honorálni vágyta.
A háttérben szólt a zene, a hangerő nem nyomta el a két ember vágyhangjait.

A Nő a Férfi ágyékához közeledett, a Férfi érezte magában a robbanást. Tartotta magát. Ki akarta élvezni a Nő kényeztetését, vágyát, szenvedélyét. Nem csalódott. A Nő felkelt az ágyról, és nézte az előtte kiterült Férfit merevedő szépségében, meztelen valójában. Beállt a két lába közé, melyek még mindig lelógva az ágyról a földet érintették. A Nő letérdelt és két kezét becsúsztatta a Férfi feneke alá. Mélyet szippantott a levegőből, hogy érezhesse a Férfi illatát. A Férfi nehéz volt neki, de már kezdték érteni egymás hang nélküli jelzéseit. A Nő kezével kérlelte a Férfit, hogy csússzon előrébb, és ő engedelmeskedett neki. Testével előrébb helyezkedett a Nő irányába, így feneke szabad hozzáférést engedett. Lábaival továbbra is tartotta magát, míg teste az ágyon pihent.

A Nő kezeit a Férfi belső combjára helyezte, és az ágyéka felé haladva masszírozni kezdte. Közben egészen előre hajolt, ajkai szinte a makkot érintették, de még nem kapták be. A Férfi mélyről feltörő hangokat hallatott. A Nő elmosolyodott, érezte, jó irányba halad. Kezeit feljebb csúsztatta és egészen a combtőhöz feltolta, miközben hüvelykujjait két oldalról a here alá tolta. Megemelte azt és nyelvével végigcirógatta. Többi ujja sem állt meg és a combtőnél maradva erősebb masszírozásban folytatta, amit elkezdett. Szája kinyílt és magába szívta a golyókat. A farok szárán az erek keményen duzzadtak, a makk pedig lüktetve könyörgött az érintésért.”

Folytatásért katt az inside of love blogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top