Szex

Hogyan mondjam el neked…?!

Hódít a párkapcsolati kibeszélő kötet!

Az Athenaeum Kiadó megjelentetett egy úgynevezett párkapcsolati kibeszélőt, ami újdonság a hazai könyvpiacon. Küldetése, hogy ügyesen rávezessen bennünket a párunkkal történő, játszma-mentes, nyílt kommunikációra. Örömmel teszteltük!

Néha nehéz elmondani a kedvesünknek, hogy mi bánt, mi az, ami zavar a viselkedésében, ami rossz érzést keltett bennünk, vagy féltékennyé tett a mostanában együtt töltött napok során. Olykor nem könnyű megfogalmazni a kéréseinket, a vágyainkat, főként élőszóban, hiszen lessük a másik minden apró rezdülését, tartunk az esetleges kudarctól, vagy veszekedéstől, ezért talán nem is oda lyukadunk ki a mondandónk során, ahová szeretnénk. Írásban azonban sokkal higgadtabban, összeszedettebben fogalmazhatjuk meg a problémáinkat vagy kéréseinket a párunk felé – ebben segít az Athenaeum Kiadó által megjelentetett Hogyan mondjam el neked…?! című páros kötet, amely valójában párkapcsolati kibeszélő – egy a nőnek, egy a férfinak.

Hogyan mondjam el neked…?!

Az interaktív könyvecske a szerelem és az együttélés legfontosabb témáit járja körül, úgy, mint egymás hibáinak megértése és elfogadása, közös szokásaink kialakítása, az okos kompromisszumkötés, a romantika, a szexualitás, és a gyermekek nevelése. Az adott téma kivesézését követően mindig kérdésfelvetést intéz a pár mindkét tagjához: mi az, ami zavar minket a másikban? Mi az, amin szívesen változtatnánk? Mi az, amit még nem próbáltunk ki együtt, de szeretnénk? Mi az, amitől jobban éreznénk magunkat a kapcsolatunkban? A kötetpár segít a párkapcsolati problémáink feltárásában, közelebb visz a gondok a megbeszéléséhez, egymás megértéséhez, és ügyesen hozzászoktat bennünket ahhoz, hogy este a monitor vagy a tévé bámulása helyett egymás társaságát válasszuk. Játékos és izgalmas, ezért sokat adhat a frissen megismerkedett pároknak, segít egymás megismerésében, de az összeszokott házasoknak is jó választás lehet, mert a kedvesünk válaszai nyomán új perspektívából tekinthetünk arra az emberre, akibe egykor beleszerettünk.

Hogyan mondjam el neked…?!

A Csapody Kinga koncepciója nyomán íródott párkapcsolati könyvecskéket hazavittem, és otthon, a párommal mi is kipróbáltuk. Az eredmény önmagáért beszél – mert olyan tényekre derült fény, amiket talán sosem mondtunk volna ki egymásnak. Nem hittem volna, hogy a páromat rosszul érinti, hogy például folyton belehajtok a kátyúkba, de ezek után sokkal jobban figyelni fogok! A tesztünk fontos tanulsága: nem gondolnánk, hogy ilyen apró, – és mégis nagyon fontos – részletekből áll össze a boldog párkapcsolat. A Hogyan mondjam el neked…?! segít eligazodni az élet legszebb puzzle-jában, hogy boldogsággá álljon össze a közös kirakós.

Hogyan mondjam el neked…?!

 Szurovecz Kitti

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top