Szex

Tedd a vibrátorba halott szerelmed hamvait!

Aki képtelen feledni elhunyt szerelmét, most merőben új módon érezheti magához minél közelebb a megboldogultat.

A holland tervező, Mark Sturkenboom a vibrátorok gazdag piacán belül is egészen egyedi ajándékcsomagot kínál az erre vevő gyászolóknak, 21 gramm néven. A csinos kis doboz tartalmaz egy átlátszó dizájnervibrátort, benne a megboldogult hamvait rejtő miniatűr urnával. Mellette van még egy parfümszóró, aminek az üvegét természetesen szintén a halottra emlékeztető illatanyaggal, például a kedvenc parfümjével, arcszeszével töltenek meg. A doboz ezenkívül zenélni is tud, így a halottal való meghitt együttlétünk alatt a közös számunkat, vagy az ő kedvenc dalát hallgathatjuk.

Mintha még mindig élne...
Mintha még mindig élne…

A tervezőt egy idős szomszédasszonya ihlette a sajátos csomag megtervezésére. “Időnként segítettem neki felcipelni a szatyrait, és láttam, hogy a kandallópárkányon őrzi a néha férje hamvait tartalmazó urnát. Mindig nagy szeretettel beszélt róla. Kábé ugyanekkor olvastam egy cikket az özvegységről és az azt övező tabukról, köztük a szexről, és elgondolkoztam róla, vajon miként tudnám ötvözni a szerelmet, a hiányt és az intimitást.”

Sturkenboom azt szeretné, ha nem a szexet ragadnák ki az ötletéből, hanem úgy tekintenének rá, ahogy ő: a kapcsolat metaforájaként. 

Forrás: huffingtonpost.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top