Szex

Valentin-nap: 10 szuper hely szerelmes üzenet elrejtésére

Nemcsak Valentin-napkor, de bármikor nagy örömet szerezhetünk a párunknak egy frappáns helyre elrejtett meglepetés üzenettel. 

Müzlisdoboz. A gabonapelyhek közé kevert üzenetet csak akkor veszi észre a másik, amikor az a tányérjába pottyan. Reméljük, hogy nem a tejet önti előbb a tálba.

Szemfestékes vagy púderdoboz. Megnehezíti ugyan a sminkigazítást, ha a delikvens elbőgi magát meghatottságában az üzenet láttán, de valószínűleg megbocsátó lesz.

Könyv. Az éppen olvasott könyve lapjai közé dugott kis cetli igazán a meglepetés erejével hat. Mellékelhetsz hozzá egy vicces könyvjelzőt is.

A könyv remek hely a meglepetés üzenet elrejtéséhez
A könyv remek hely a meglepetés üzenet elrejtéséhez

Szemüvegtok. Egy jó tanács: ne szórd meg csillámporral az üzenetet hordozó cetlit, mert összekarcolhatja a lencsét.

A lekváros- vagy mézesüveg alja. Az alulra ragasztott üzenetet csak akkor lehet észrevenni, amikor az üveg kiürült.

Vécépapír. Ragaszd az üzenetet pár lappal feljebb a gurigában, hogy ne lehessen messziről észrevenni.

Laptop. Máris nagyobb kedvvel veti bele magát a munkába, ha a laptopot felhajtva a te üzeneted az első, amit meglát.

A távirányító elemtartója. Pillanatnyi bosszúságát követően nagy lesz nála az öröm, ha az elemcsere szándékával leveszi a fedelet.

Cipő. Ha biztosra akarsz menni, hajtsd össze párszor az üzenetet, akkor túl vastag lesz ahhoz, hogy ne lehessen nem észrevenni cipőhúzás közben.

Tejesdoboz. Ragaszd a doboz oldalára az üzenetet, és elfordítva tedd vissza a hűtőbe, hogy csak akkor vegye észre, ha kiveszi a tejet.

Forrás: mashable.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top