Szex

Nincs sem időnk, sem energiánk a szexre? (x)

A férfi és a női szerepek ma már nem különülnek el olyan élesen, mint néhány évtizeddel ezelőtt. Ez azt is jelenti, hogy az emberek többsége nemcsak a munkahelyén, hanem más területeken is köteles helytállni nap mint nap.
 Nincs sem időnk, sem energiánk a szexre?

A nők régen otthon voltak, ellátták a családot, és várták haza a munkából érkező férjüket. A férfiak napközben dolgoztak a munkahelyükön, majd este otthon megpihentek. Mára ez a családmodell szinte teljesen eltűnt. A nők is dolgoznak napközben, karriert építenek, megfelelnek, küzdenek, majd este hazaérve az otthoni és a család körüli teendőket is ellátják. A férfiak pedig munka után gyakran túlóráznak, és ha tehetik, akkor besegítenek az otthoni munkákba is. Nem csoda, hogy sokan úgy érzik, már több munkát végeznek el, mint amennyit valaha elvégezhetőnek tartottak. A legtöbben, nemtől függetlenül, túlhajszoltnak érezzük magunkat.

Szinte nincs mikor megpihenni, feltöltődni, hiszen gyakran még a hétvégék is munkával telnek. A túlhajszoltság pedig kihat a libidónkra is. Egy-egy hajszolt, végigdolgozott nap után a szex is egy újabb teljesítendő feladatnak tűnhet, amire éppen úgy időt kell szakítani, mint minden más feladatra. Ez pedig nemhogy meghozza a szexuális étvágyat, hanem inkább elveszi. A szex nem összeillő embereket tud összetartani, de ha nem működik, akkor összeillő embereket tud szétszedni.

 Nincs sem időnk, sem energiánk a szexre?

A szerelmeskedéshez ráhangoltság kell, ellazult lelki állapot, hiszen örömet szeretnénk szerezni a párunknak és önmagunknak is. Ehhez pedig hangulatot kell teremteni, és bizony két teendő között nehéz észrevenni a másik szexuális vonzerejét.

Fontos, hogy elgondolkodjunk azon, vajon mi a fontosabb az életünkben?
Szükségünk van-e a partnerünk testi közelségére? Ha a válasz igen, akkor bizony meg kell hoznunk a döntést, hogy a kapcsolatunk és a pihenésünk érdekében melyek azok a feladatokat, amelyeket átruházhatunk másra, vagy akár ki is iktathatunk a mindennapi életünkből.

Nem kell mindent magunknak csinálni. Az otthoni teendőkbe bevonhatjuk a gyerekeket is, esetleg fogadhatunk bejárónőt, a munkahelyen pedig tanuljunk meg delegálni, vagyis mások segítségét is vegyük igénybe, hogy valamivel pihentebben tudjunk hazaérni.

 Nincs sem időnk, sem energiánk a szexre?

A kicsit átalakított életmód mellett pedig remélhetőleg visszatér a szexualitás is az életünkbe.

A szexuális élmény és teljesítmény fokozáshoz egy kis természetes segítséget is igénybe vehetünk. Létezik ugyanis egy hatékony homeopátiás gyógyszer, melynek egy őserdei növény, a Turnera diffusa a hatóanyaga. Már a maya indián törzsek is ismerték ezt a növényt, amelyet szerelmi főzet elkészítéséhez használtak, hogy fokozzák a férfiak és nők szexuális vágyát.

A készítmény “Cefagil” márkanév alatt patikában vény nélkül kapható.

A Cefagil® fokozza a nemi vágyat és erősíti a szexuális aktivitást. A Cefagil® hatékonyságát Németországban végzett többcentrumos gyógyszervizsgálatban igazolták.

Tudjon meg többet:  www.cefagil.hu   

 

 

 

 A kockázatokról és a mellékhatásokról

olvassa el a betegtájékoztatót,

vagy kérdezze meg kezelőorvosát,

gyógyszerészét.

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top