Szex

Így álltak bosszút az exeiken: 5 elképesztő történet

Kényelmes lakás, letelepedési engedély, közös vagyon és merő gonoszság: mit érdemel az, akit párkapcsolat helyett az érdek tartja egy kapcsolatban? Bosszút! Öt rövid történetet hoztunk arról, ki hogyan állt bosszút az exén.

“Pár évvel ezelőtt voltunk együtt. Amikor rájöttem, hogy megcsalt, azt mondta, hazudott nekem, soha nem szeretett. Egy barátnőm miatt hagyott el, akivel pár hónappal később szintén szakított, ráadásul megosztott egy videót, amiben a lány orálisan kielégíti őt. Egy este ő és én beszélgetni kezdtünk, és szóba került, hogy milyen lenne, ha letartóztatnák a fiút azért, amit tett. Elhatároztuk, bosszút állunk. A lány a videó miatt feljelentést tett a rendőrségen, én pedig beköptem a bokszedzőjénél, aki – miután hallott a rendőrségi feljelentésről – azonnal kirakta a csapatból. Az ügy óta a családja sem beszél vele, a lányok a környezetében pedig tudják, hogy nem lehet bízni benne.” – B.

Így álltak bosszút az exeiken: 5 elképesztő történet

“Miután egyikünket sem vettek fel az egyetemre, én egy bentlakásos sulit kezdtem el, ő pedig beköltözött abba a lakásba, amit a szüleim vásároltak nekem. Az első évet valahogy csak kibírtuk távkapcsolatban, virtuális szexszel próbáltuk átvészelni, de idővel ez is elmaradt. A kapcsolatunk végét a lebukása jelentette, kiderült, hogy egy osztálytársával megcsalt – a viszonyuk pedig már jó ideje tart. Bosszút úgy álltam, hogy eltereltem a figyelmét a szakdolgozatáról. Tudtam, hogy a játék a szenvedélye, esténként hosszú órákon át számítógépes játékokat játszottam vele csak azért, hogy ne tanuljon, hogy lecsússzon a határidőkről. Egy állást is amiatt bukott el, mert nem hagytam felkészülni. Miután elutasították, én is kirúgtam a lakásból. Az utolsó, amit tudok róla, hogy az anyukájának dolgozik.” – J.

“Utólag látom, mekkora szörnyeteg volt velem, amíg jártunk. Végig azon dolgozott, hogy lerombolja az önbizalmam: az utcán megbámulta a nőket, majd javasolta, hogy én is úgy öltözzem, mint ők, de az Instagramon is olyan pornós külsejű nőket mutogatott, akik tökéletesen az ellentéteim voltak. Szex közben mindig olyan dolgokat követelt, amikről tudta, hogy én nem szeretem őket. Ez már ment egy ideje, amikor belenéztem a mobiljába, és egy évre visszamenőleg mocskos chatbeszélgetésekre akadtam három különböző nővel. Bosszút akartam állni. Tudtam, hogy az édesanyját nagyon szereti, ő volt az egyetlen, aki angyalként tekintett a fiára. Az összes mocskos üzenetet és képet elküldtem az anyukájának e-mailben.” – S.

“Nagyon vallásos vagyok, és amikor fiatalabb voltam, nem nagyon mertem felvállalni, hogy biszexuális vagyok. Két évvel ezelőtt még egy külföldi pasival éltem, aki elég gyakran homofób megjegyzéseket tett, ettől szörnyen kellemetlenül éreztem magam, nem mertem elmondani neki az igazságot. A szakításig akkor jutottam el, amikor egy ismerősömnek bevallotta, hogy csak azért van velem, hogy megszerezze a letelepedéshez szükséges papírokat. Nagyon fűtött a bosszú, de az igazi pofon az volt, amikor lett egy barátnőm, akit nyilvánosan is felvállaltam.” – R.

“Ez volt az első komoly kapcsolatom. Kilenc évig tartott. Megállapodtunk, ha megszerzi a diplomáját, ő is dolgozni kezd, én pedig belevágok a saját vállalkozásomba. A diploma után azonban semmilyen erőfeszítést nem tett annak érdekében, hogy munkát találjon, de nem szállt be a számlákba, a közös költségeinkbe. Amikor felhoztam neki a témát, hisztérikusan reagált és órákon át zokogott. Egy idő után elegem lett, és elhatároztam, hogy elkezdek félretenni, hogy tudjak venni magamnak egy lakást. Amikor erre rájött, ügyvédhez fordult, és az ingatlan felét követelte, pereskedni kezdtünk. A kapcsolatunknak végül úgy lett vége, hogy a napi 24 órás ápolásra szoruló édesanyám hozzánk költözött, ő pedig hamarosan lelépett.” – R.

Forrás: vice.com

Még több szakításos történet az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top