Szex

Kikötözés és ostor: erotikus rajzok fájdalomról, gyönyörről, leszbikus szexről

A szexuális forradalom jóval a nyuszis magazin és a fogamzásgátló előtt elkezdődött. Bizonyítékul egy francia művész rajzait hoztam el.

Aki azt hiszi, hogy a szexuális forradalom a 60-as években kezdődött, az nagyot téved, a szexuális kíváncsiság és kísérletezgetés régóta az ember sajátja, amit olyan művészek rajzai is alátámasztanak, mint Suzanne Ballivet, Bernard Montorgueil, Luc Lafnet vagy Chéri Hérouard. 

Chéri Hérouard (1881-1961) neves francia magazinoknak dolgozott illusztrátorként, jellegzetes és feltűnő rajzainak köszönhetően hamar komoly hírnévre tett szert. Irodalom, művészet, színház és a divat mellett leginkább erotikus rajzait várták az olvasók, amik az 1900-as évek elején felértek egy Playboy-jal: illusztrációin keresztül úgy izgatott, hogy egy darab meztelen testfelületet sem mutatott. Merészebb alkotásai Herric álnév alatt jelentek meg, amik olyan merész műfajokba vittek, mint a bondázs-szadomazó, fétisek és a leszbikus szex

Megnézem
Összes kép (1)

via dangerousminds 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top