Szex

A szexizmus magas foka: dögös modellt vett fel a tajvani húsbolt, hogy megdobja az eladásokat

Úgy látszik, amíg világ a világ, működni fog az a jól bevált PR-trükk, mely szerint csinos, megfelelően dekoltált lányokkal mindent el lehet adni.

Ennél a tajvani hentesnél a húspiac kifejezést minden értelmében kimaxolták. A vásárlók nem csak alaposan bevásárolhatnak hentesáruból, közben még a szemüket is gátlástalanul legeltethetik a szexi eladólányon. A tulajdonosoknak pedig pontosan ez volt a célja: a Little Peach művésznevet viselő lányt csak azért vették fel, hogy kicsit megdobja a forgalmat.

A trükk pedig bejött: bár Little Peach a műszak kezdetén még aggodalmát fejezte ki a Facebookon, hogy vajon lesz-e elegendő vevője, a félelme hamar eloszlott. A nap során nemcsak kígyózó sorok csodálták, hogy bánik a henteskéssel (vagy hogy elfelejtette a farmere jelentős részét felvenni), hanem netes szenzációvá is vált. Ha a szexizmust tanítani kellene, iskolapélda válna az esetből.

Soranews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top