Szex

A legbizarabb, önkielégítés közben történt halálok

Egy új kutatás szerint csak Németországban minden évben közel száz ember hal meg önkielégítés közben. Nyilvánosságra hozták a legbizarabb halálfajtákat, amik a közelmúltban történtek.

Valószínűleg nem sokunknak fordulna meg a fejében, hogy a karácsonyfa égőjével a mellbimbóját stimulálja. Egy a németországi Halléban élő férfi viszont úgy akart eljutni a csúcsra, hogy a mellbimbóira erősítette a karácsonyfaégőket, és kisebb áramütéseket adott magának. A kísérlet vége szívinfarktus lett.

Egy másik német férfire harisnyában, esőkabátban és búvárfelszerelésben találtak rá a rendőrök. A fején egy zacskó volt, a meztelenül hagyott testrészeire éppen sajtot próbált olvasztani a kályhája mellett ülve, amikor beállt nála a halál. A németországi Hessében élő férfi pedig akarata ellenére is felakasztotta magát a pincéjében, miközben egy bizarr pornójelenetet próbált utánozni.

Németországban minden évben 80-100 ember, többnyire férfi hal meg bizarr szexuális önkielégítési kísérletek következtében. A törvényszéki orvos, Harald Voß tapasztalatai alapján leggyakrabban az oxigén-visszatartás miatt áll be a halál, sokan ugyanis levegőmegvonási praktikákkal próbálják elérni a hatalmasnak remélt orgazmust. Ennek a vége nagyon könnyen halál lehet. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top