nlc.hu
Szex

5 szexi film

5 nagyon szexi film a Netflixen

Keresgélés a Tinderen, szexmentes házasság, erotikus vágyak a valóságban és a fejünkben: 5 olyan sorozatot hoztunk a Netflixről, amelyek bátran nyúlnak a szex témájához, nyíltan beszélnek a szerelemről és a hozzá kapcsolódó vegyes érzésekről.

 Love/Szerelem

Gaspar Noé szexuálisan túlfűtött melodrámája egy fiúról és két lányról, szexuális, szerelmi kalandozásaikról szól. A nagyon szerelmes Murhpy és Electra szexuális élete nem marad titok a néző előtt, a szoftpornóba hajló jelenetekkel szinte mi is ott találjuk magunkat az ágyukban. Mint ahogy a szomszédba költöző lány, Omi is, akit bevonnak a párkapcsolatukba, elindítva ezzel egy érzelmi cunamit. A film érdekes kalandozás lehet azoknak, akik gondolkodnak azon, vagy épp ellenkezőleg, ódzkodnak attól, hogy kilépjenek a klasszikus párkapcsolati keretrendszerből, és nyissanak mások felé.

Szex/Life – Szex/élet

A világszerte a Netflix Top 10-es listáján szereplő Szex/élet című film Billie Mann (Sarah Shahi) történetét követi, akinek látszólag tökéletes külvárosi életét megzavarja egy régi exe, Brad Simon (Adam Demos) felbukkanása. A Szex/élet főszerepében egy olyan nőt láthatunk, aki kiegyensúlyozott házasságban él a kedves, megbízható férjével,  Cooperrel (Mike Vogel). Billie-nek, aki főállású anyukaként éli a mindennapjait, azonban egyre jobban elkezd hiányozni a vad énje, ezért egy naplóban elkezdi összegyűjteni a korábbi élményeit, amik elsősorban a dögös volt pasija, Brad (Adam Demos) köré épülnek. Minél többet fantáziál Billie a szexi múltjáról, annál kevésbé érti, hogy lett belőle kertvárosi feleség. Aztán jön a fordulat, a férje megtalálja a naplóját. Vajon az, hogy kiderült az igazság elindít egy szexuális változást Billie házasságában, vagy ellenkezőleg, visszavezeti őt az exéhez, akivel olyan szexuális élményei voltak, amelyek mára kikoptak az életéből?

Cam

Az elsőfilmes Daniel Goldhaber meglepő történetet szervíroz nekünk, nézőknek. A főszerepben Madeline Brewer, akit legtöbben A szolgálólány meséjéből ismerhettek, amelyben Janine-t alakítja. 

Lola (Madeline Brewer) egy erotikus live chat szobát üzemeltet az FGL (Free Girls Live) oldalon. Élő adásai alkalmával a nézők pénzt (tokeneket) küldhetnek a lányoknak, és Lola legfőbb célja az, hogy elérje az 1. helyet azon a toplistán, ahol rajta kívül több lány is verseng. A minél nagyobb nézettség érdekében Lolának egyre durvább dolgokat kell bevállalnia, hogy több tokent és több rajongót szerezzen. Persze a kamerás melóról nem sokan tudnak, anyja előtt titkolja a dolgot, de testvérét azért bevonja élete sötétebb részébe. Egy nap Lola azt veszi észre, hogy nem tud bejelentkezni FGL-fiókjába, ám a saját live chat szobájában ennek ellenére elindul az adás, amiben egy lány szerepel, aki a megtévesztésig hasonlít rá.

Lust Stories /Különös történetek

A 2018-as film által bepillantást nyerhetünk egy, az európaitól nagyban eltérő kultúrába, plusz megismerhetünk egy másfajta viszonyulást a szerelemhez és a szexhez. Bár teljesen más a kultúra és az értékrend, mint amit mi itt Európában megszoktunk, a történetek mégis univerzálisak, azaz bárkivel megtörténhetnek. Egy tanárnő (Radhika Apte), aki egy elhamarkodott éjszaka után beleszeret a diákjába (Akash Thosar), egy bejárónő (Bhumi Pednekar), aki belebolondul az éppen nősülni készülő tulajba (Neil Bhoopalam), egy elhidegült pár, ahol a nő (Manisha Koirala) a férfi (Sanjay Kapoor) legjobb barátjával (Jaideep Ahlawat) csalja őt, és egy ifjú házaspár, ahol a fiatal férj (Vicky Kaushal) nem tudja kielégíteni az ágyban feleségét (Kiara Advani). Hétköznapi történetek, amelyekkel bárki tud azonosulni a tévé képernyője előtt.

lust stories

Fotó: YouTube

Newness

A film nem is lehetne aktuálisabb: sorra veszi, milyen nehézségekkel kell megküzdenie annak, aki randizásra adja a fejét egy digitális világban. A film két Los Angeles-i fiatal életét dolgozza fel, ahogyan próbálják megtalálni az igaz szerelmet a mai, digitális világban, a közösségi média és a „randizós” applikációk rengetegében. Gabi és Martin a Tinderhez nagyon hasonlító Winx nevű alkalmazáson keresgélnek és egy sor olyan akadállyal, helyzettel találkoznak, amelyek ismerősek lehetnek a képernyő túloldalán ülőknek is. Mármint azoknak, akik már nézelődtek az appos húspiacon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top