Szex

11 dolog, amit eddig nem tudtál a herékről

Tudtad, hogy kétfunkciósak? És azt, hogy megnőnek? Kattints a többi információért!
11  dolog, amit eddig nem tudtál a herékről
Kattints a rovat legpikánsabb híreiért!

1. Szexisek
De legalábbis érzékenyek az érintésre. A legtöbb férfinél azonban csak az egyik, úgyhogy érdemes kitapasztalni, hogy melyik az.

2. Közvetlen utat mutatnak a prosztatához
Ha érdekeltek vagyunk a prosztatakérdésben, de nem szeretnénk belenyúlni szerelmünk hátsó felébe, a perineumon keresztül kívülről is hozzáférhetünk a prosztatájához. Egy kis nyomást lehet gyakorolni az ánusz és a herék közötti területre és az lesz az.

3. Bungeeznak
Hőmérséklettől függően közelebb másznak a testhez, vagy igyekeznek elhatárolódni tőle. Melegben leszállnak, hidegben pedig szinte iparkodnának vissza a testbe. A spermák számára ideális hőmérséklet kicsit alacsonyabb, mint a test hőmérséklete, ezért is vannak a herék a testen kívül.

11  dolog, amit eddig nem tudtál a herékről4. Kétfunkciósak
A herék egyrészt a spermiumokat termelik, amelyek nélkül ugye lehetetlen lenne gyerekeket csinálni, másrészt viszont bennük keletkezik a tesztoszteron, ami azokért a dolgokért felelős, amiket néha nem értünk a férfiakban.

5. Orgazmus előtt jeleznek
Ezt úgy teszik, hogy felemelkednek. Ha ez nem történik meg, legalább valamilyen szinten, akkor a férfinak nem lesz orgazmusa.

6. Ha jó a szex, megnőnek
Minél tovább tart a szex és minél izgatóbb, annál nagyobbra nőnek a herék, ugyanis ott is, mint a péniszben, sok vér tud felgyülemleni, a heréknél ez azonban kicsit lassabb folyamat, mint a pénisznél, ezért egy gyors szex alatt ne is számítsunk rá.

7. Irdatlanul tudnak fájni
Ennek az az oka, hogy nem védi őket sem csont, sem izom. Ha hosszasan összeszorítanánk őket, akkor partnerünk el is vesztené az eszméletét a fájdalomtól. Mondjunk képzeljük el, ahogy közvetlenül rászorítanak a tüdőnkre.

8. Az elkékült golyó nem mítosz
A felhalmozott folyadékoktól begörcsölhet a here, ha sokáig van izgalmi állapotban a férfi és nem lehet orgazmusa. Ilyenkor a vér felgyülemlik és pang a here ereiben, de ezen nemcsak az orgazmus segíthet, hanem egy hideg zuhany is.

9. Az egyik nagyobb
A legtöbb férfinál a bal here egy kicsit nagyobb, mint a jobb, és lejjebb is lóg, de ez csupán esztétikai kérdés, funkcionális jelentősége nincs.

10. Egy here is elég egy gyerekhez
Ha egy férfi valamilyen baleset miatt elveszti az egyik heréjét, még mindig lehet nemzőképes. Egy here is termel elég spermiumot a petesejt megtermékenyítéséhez és tesztoszteronból is gyárt annyit, hogy férfias maradjon a pasi.

11. A fiúkon is van cipzár
A nemi szervek a magzat 11 hetes koráig egyformák a fiúknál és a lányoknál. Később a hormonok hatására alakulnak ki a megfelelő nemi szervek. A csík, ami a herék és az ánusz között van, a nők nagyajkainak felel meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top