Szex

3 póz az igazi orgazmusért (+18!)

Szeretnél örömet okozni magadnak, és persze a partneredet is boldoggá tennéd? Íme 3 tuti tipp a biztos orgazmusért.

1. pozíció – Jó kutya

A hátsó behatolással járó pozíciók G-pontos orgazmust tesznek lehetővé, mivel a férfi pénisze jól dörzsöli a hüvely elülső falát. A férfiak is imádják (ami jó dolog), és különösen megfelelő tágabb hüvellyel rendelkező lányoknak (pl. ha már szültünk). A szöget variálhatjuk úgy, hogy párnát teszünk a has alá, illetve állunk, vagy eltérő mértékben hajlunk előre.

Variációk: csináljuk állva úgy, hogy a kezünkkel a földet vagy egy alacsony széket fogunk. Így a hátunk ívben megfeszül, a G-pontunk pedig jobban izgathatóvá válik.

Ezzel a pózzal ingerelhető: G-pont, A-pont.

“Ez a legkedvesebb pozícióm! Mocskos és szenvedélyes.” (Suzannah, 31)

2. pozíció – Álló helyzetben: a férfi áll, a nő egy asztalon ül, lábait a férfi csípője köré fonja

Ha ágyat vásárolunk, igyekezzünk minél magasabbat, mert így rengeteg móka vár ránk! Amikor szemben ülünk a pasival, s lábunkat a csípője köré fonjuk, a pénisze teljesen behatol a méhnyak körüli idegek közé. Az eredmény pedig mély hüvelyi orgazmus.

Variációk: húzzuk fel a térdünket, és támasszuk a mellkasának. A férfi ilyenkor nagyon mélyet döfhet.

Ezzel a pózzal ingerelhető: hüvelyi idegek.

A legjobban a konyhában szeretek szexelni, amikor a pasim feltesz a munkapultra, és belém hatol. Ebben a szögben valamiért nagyon szűknek érzem magam, a péniszét pedig hatalmasnak. A hüvelykujját a csiklómra helyezi, amitől még gyorsabban elélvezek.” (Tricia, 29)

3. pozíció – Kanalak: szemtől szemben

Feküdjünk egymással szemben az oldalunkra. Amikor a férfi behatol, összeszoríthatjuk a combunkat a “feszesebb” érzet eléréséhez. A teste nagyon kellemesen dörzsöli a csiklót, és sokáig képes ebben a helyzetben szeretkezni.

Variációk: mögénk is feküdhet, így közben játszhatunk a csiklónkkal.

Ezzel a pózzal ingerelhető: csikló.

“Akkor fedeztük fel az oldalt fekve, hátulról behatolást, amikor terhes voltam. Most már jobban szeretem úgy, ha szemtől szemben vagyunk egymással. Nagyon bensőséges, és ingerli a csiklómat.” (Sally, 39)

Cikkünk az Alexandra Kiadó gondozásában megjelent Az igazi orgazmus című könyv alapján készült. Ez a kedves, vicces és tanulságos könyv egyaránt kötelező olvasmány azoknak a nőknek, akik szeretnének örömet okozni maguknak, és azoknak a férfiaknak, akik boldoggá szeretnék tenni partnerüket. Rengeteg nagyszerű tippet és idézetet találunk például benne arról, hogyan szeressük meg önmagunkat, illetve éljünk át hátborzongatóan csodás, többszintű és egyidejű orgazmusokat. Ráadásul egy külön fejezet szól a fiúknak, hogy javíthassanak hálószobai technikájukon. Hihetetlenül könnyed olvasmány – ráadásul a gyakorlása sem nehéz. A tippek, trükkök és technikák segítségével pontosan megtudhatod, hogyan élvezz, és milyen gyakran.
Láss hozzá hát te is a fantasztikus orgazmusok megéléséhez ezzel a pimasz és szexi útmutatóval, amely megmutatja, hogyan aknázz ki minden benned rejlő szexuális képességet. Válj te is magabiztos gyönyörkeresővé, aki eszméletvesztően csodás orgazmusokra képes. Jó szórakozás lesz megtalálni a G-pontodat és az A-pontodat. Próbáld ki legújabb játékszereidet, amelyek elindítanak a mennyei boldogság felé vezető úton. Aztán hívd meg a pasidat, hogy elmeséld neki, amit legutóbb tanultál, és vele együtt is átélhesd ezeket a pillanatokat. E lapokon az elhivatott kezdőtől a már gyakorlott orgazmusszakértőig mindenki megtalálja a neki szóló útmutatást!

Szerző: Kate Taylor
A könyv címe: Az igazi orgazmus
A könyv ára: 2699 Ft
Kiadó: Alexandra Kiadó »

A szerzőről: Kate Taylor a GQ Magazine szexrovatának állandó szerkesztője, valamint a Channel 4 Sex Tips for Girls (Szextippek lányoknak) című műsor szakértője.

Még több cikk a témában:
Elhamarkodott szerelmeskedések »
Orgazmusok dömpingje »

Szex.lap.hu
Orgazmus.lap.hu
Erotika.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top