Szex

33 éve ugyanúgy vall szerelmet Valentin-napon

Nincs szükség drága ajándékra vagy luxusétteremre ahhoz, hogy életben tartsuk a szerelmet – vallja a férj, aki ezek szerint az esőerdőkre is gondol, és nem pocsékolja a papírt.

33 éve ugyanazon a lapon vall szerelmet1979 óta ugyanarra a saját készítésű üdvözlőkártyára írja Valentin-napi szerelmes üzeneteit a 71 éves férj, Ken Myers. A romantikus gesztus már annyira megszokottá vált, hogy a 63 éves feleség, Valerie minden évben várja, milyen új írás kerül a régi lapra. Férje pedig előrelátó, és arra is figyel, hogy még sok-sok szerelmi vallomás elférjen a régi képeslapon.

És ha bárki azt gondolná, hogy Ken elavult nézeteket vall a romantikáról, és már igazán beújíthatna, eláruljuk, hogy a 70-es években grafikusként dolgozó férfi profi a szakmában: “Szeretném azt hinni, hogy romantikus férj vagyok. A Romantikus Írók Szövetségének tagjaként végül is képzett szerelemszakértőnek mondhatom magam. Azt hiszem, Valerie csalódna, ha egyszer egy másik lappal állnék elő. Ez már családi hagyománnyá vált” – mondta Ken, aki egyébként 14 népszerű romantikus regény szerzője.

Hát kell ennél jobb referencia?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top