Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Szex

5 pikáns helyszín szabadtéri légyotthoz

Nyári estéken nincs is izgatóbb és kellemesebb a szabadtéri szexnél, bár az erkölcsrendészettől azért óvakodni kell. Íme öt tipp egy vérforraló éjszakához!

1. Szex az autóban (az ablakot azért ne tekerd le)

Határeset, de elfogadható. Félúton a szabadtéri szex és a hálószoba között. Autóban általában azok szexelnek, akiknek nincs lakásuk, nem telik szobára, vagy éppen a kalandot keresik. Autóban szexelni nem a legkényelmesebb, de mindenképpen fiatalító (hihetetlen, hogy milyen hajlékony a test), és hordozhatja azt a változatosságot, amelyre egy idő után a bejáratott párkapcsolatnak is szüksége van. Főleg akkor, ha a másik szobában a gyerek alszik, és minden neszre figyelni kell. Az autó hátránya, hogy nincs túl sok hely, valaki biztos beveri a fejét, és valami mindig útban van, de önmagában az élmény, hogy hirtelen szexelni támadt kedvünk, és félreálltunk, kárpótol a kellemetlenségekért.

5 pikáns szabadtéri szex-helyszín


2. Szex a padon

Kész éjszakai (tor)túra találni egy tényleg elhagyatott padot, olyan helyen, ahol tényleg a madár se jár, és ahol a szeretkezés hangjaira sem figyel fel senki. Persze azért nem lehetetlen a küldetés: főleg a késő esti órákat kell megcélozni, és az igazán elhagyott helyeket. Holtág, hegytető és hasonló helyszínek jöhetnek szóba. Persze azt nem árt tudni, hogy a kukkolók is tökéletesen ismerik a népszerű szexhelyeket, de ugye, a szabadtéri szex izgalmi fokát nem annyira a csillagok és a nomád körülmények adják, hanem a lebukás izgalma. Kényelmes férfiakat nehezebb rávenni a kiruccanásra, de nincs mese, minden praktikát be kell vetni a (szent) cél érdekében. Padon szeretkezni ugyanis izgalmas. Több póz is adja magát. A legkézenfekvőbb, amikor a fiú a padon ül, a lány pedig az ölébe ül, vagy vele szemben, vagy neki háttal. Azonban lehet állni és hajolni, térdelni és guggolni is, fantáziától és erőnléttől függően.

 

3. Szex a vízben

Nincs nő, aki próbálta, és utána ne vágyná újra és újra az érzést, ugyanis a víz is szeretővé válik, simogat, izgat. Főleg az álló pozitúrák alkalmazhatók igen kellemesen. A “vizes” szexhez nem kell két méter mély víz, elég egy jakuzzi, egy kisebb medence vagy a sekély tenger. Az utóbbinál, azaz a természetes vizeknél elég egyértelmű, hogy az éjszakai fürdőzés gyakran szexbe torkollik, ezért az erkölcs őrei is résen vannak. Több ország törvényei vagy a helyi önkormányzat rendeletei tiltják a nyilvános helyeken való szeretkezést – néha még a monokinizést is –, és általában ebbe beletartoznak a strandok is. A szabályok megszegői komoly pénzbüntetésre vagy Dubajban például börtönbüntetésre számíthatnak. Bár az is az igazsághoz tartozik, hogy a kb. félmillió forintos büntetés lehetősége igazán megnöveli az adrenalinszintet. A víz helyett a part is szeretkezésre csábít – legalábbis a romantikus filmek kedvelőit –, viszont ott még nehezebb elrejtőzni, és még nagyobb a lebukás veszélye. Igaz, tagadhatatlanul romantikus.

5 pikáns szabadtéri szex-helyszín

 

 

3 fontos szabály szabadtéri szexhez:

• Csak olyan helyet válassz, ahol nem sérted a jó ízlést, nem hozol kínos helyzetbe olyanokat, akik nem akarnak kínos helyzetbe kerülni.

• Kerüld a gyerekek által kedvelt helyszíneket, győződj meg arról, hogy nincs gyermek a közelben.

• Ne hagyj magad után szemetet, se óvszert, se zsebkendőt.

4. Szex a vadlesen

A szénakazlak már kimentek a divatból, viszont a vadászlesek tökéletes búvóhelyek egy-egy légyottra, és még az sem kell, hogy sötét legyen, hiszen kevés embernek támad kedve vadlesre mászni, feltéve, ha épp nincs vadászszezon. Vadászidényben azonban messzire el kell kerülni a leseket, egyébként pedig feltűnő ruházat javasolt. A vadlesek hátránya, hogy sokat kell gyalogolni, amíg egy elhagyatotthoz ér az ember, és visszafelé is sokat kell gyalogolni, hiszen nem célszerű a turistaútvonalakhoz közel eső leseket kipróbálni. Finom utalásképpen egy ruhadarabbal jelezhetjük, hogy a les foglalt, de nem garantált, hogy mindenki érteni fogja a célzást. A vadásztársaság emberének pedig éppen vörös posztó lesz, bár minden vadász volt egyszer fiatal… A leseken nincs túl sok hely, ritkán lehet kinyújtózni, a fekvő és az ülő pozitúrák jönnek főként szóba, ez viszont nem jelenti azt, hogy ne lenne néhány szexpóz, amelyet mintha kifejezetten vadlesre találtak volna ki. A vadászlesek határozott előnye, hogy nemcsak nyáron, de kora tavasztól késő őszig használhatók.

5. Szex a tetőn

Ha szerencsénk van, akkor lapos tetejű bérházban lakunk, és éjjeli órán fel tudunk osonni, hogy a város felett szexelhessünk. Megfelelő tető híján egy erkély is jó szolgálatot tehet. Szégyenlősek győződjenek meg arról, hogy kíváncsi szomszédok – a szemközti és a felső szomszédról sem érdemes megfeledkezni – nem láthatnak rá az erkélyre, illetve egy takaró megfelelően elrejti a részleteket. Sokkal jobb a helyzet, ha vidéken egy nyaraló teraszán, erkélyén vagy kertjében támad kedvünk szexelni. Ott tényleg csak a csillagos éjszaka borul a szerelmesekre. Az élményt tovább fokozza egy csendes, kellemes eső, utána pedig egy forró zuhany.

5 pikáns szabadtéri szex-helyszín

 

Tippünk: ha még nem találtad meg a párod, de vágysz valakire, próbáld ki te is Párkereső szolgáltatásunkat. Klikk ide! »

Címlap

top