Szex

64 év után sem találják a G-pontot

S nemcsak, hogy nem találják, de azt feltételezik, hogy az örömpont valójában nem is létezik.

60 év után sem találják a G-pontotSokan megtalálni vélték, mások még frusztráltan keresik azt a bizonyos pontot, ami oly sok örömöt ígér – s amit kutatók 60 éve nem találnak. A The Journal of Sexual Medicine című folyóirat ugyanis azzal a kérdéssel foglalkozik, hogy létezik-e egyáltalán ez a terület, azt ugyanis egyértelműen feltérképezni a legmodernebb eszközökkel sem sikerült. 

Dr. Amichai Kilchevsky, a Yale-New Haven Kórház kutatója és csapata több száz, az elmúlt hat évtizedben végzett, a G-pont feltérképezésére végzett kutatást, vizsgálatot és esettanulmányt dolgozott fel újra. Megállapították, hogy ezek közül egyik sem tudta egyértelműen bizonyítani, hogy az örömpont valóban létezik.

Egy 2008-ban végzett vizsgálatsorozatban megfigyelték, hogy azoknál a nőknél, akik képesek orgazmust átélni, a G-pont területén a szövet vastagabb, szemben azokkal, akik nem tudnak eljutni a csúcsra. Más vizsgálatok azzal az eredménnyel álltak elő, hogy ezen a terület több az idegvégződés, míg 2010-ben egy kutatássorozat azt bizonygatta, hogy a terület izgatásakor valójában a csikló kapja a stimulálást, az ugyanis a mélyben az egész női nemi területet behálózza. Százszázalékosan azonban egyik vizsgálat sem tudta alátámasztani a G-pont létezését.

 

60 év után sem találják a G-pontotSzólj be! Kommentelj! Súgj nekünk egy titkot – anonim, regisztráció nélkül! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top