Szex

18+: A puncijukat mutatják ezek a francia prostituáltak

Az 1930-as években készültek azok az aktok, amelyeken francia prostituáltak pózolnak önfeledten.

Alexandre Dupouy archeológus és műgyűjtő egész életében erotikus és pornográf tartalmakat – ahogy ő hívja, “szemetet” – gyűjtött, Tears of Eros (Erosz könnyei) nevű boltjában pedig ezeket a fotókat, festményeket, szexuális kellékeket árulja lassan ötven éve. Vállalkozása felér egy múzeummal, amely a franciák szextörténelmét mutatja be. 

Gyűjteményének egyik legkülönlegesebb része az a sorozat, amelyre még 1975-ben talált rá: egy barátja hívta telefonon, és mondta, hogy egy idős gentleman szeretne mutatni neki valami különlegeset. A találkozó helyszínére az idős úr egy luxusautóval érkezett, amely csurig volt fekete-fehér, 1930-ban készített aktfotókkal, amelyeken vidám prostituáltak pózoltak. A képek többségét ez a férfi készítette, és amikor úgy érezte, hogy napjai meg vannak már számlálva, át akarta adni ezeket a fotókat valakinek, aki megőrzi az ő anonimitását. Így lett az úrból Monsieur X. 

A találkozás után négy évtizeddel Dupouy úgy döntött, könyvben is kiadja a képeket.  

Megnézem
Összes kép (1)

via vice 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top