Szex

Férfihiány esetén máshogy szexelünk

Ha kevés a rendelkezésre álló férfi, a nők szexuális hajlandósága megugrik.
Ec-pec kimehetsz....
Ec-pec kimehetsz…

Ha szűk a kínálat, akkor az jócskán átszabja a keresletet is – erre a következtetésre jutottak a Texas Egyetem szociológus kutatói, akik 12 000 fiatal segítségével vizsgálták, hogyan alakul a szex, ha felborul a kereslet-kínálat egyensúlya. A vizsgálatból egyértelműen kiderül, hogy ahol magasabb a nők aránya, ott a nők sokkal bevállalósabbak a szexben, mint akkor, ha a férfiak és nők létszáma közel azonos.

Tipikusan ez a helyzet például azokon az egyetemeken, ahol a nők vannak többségben. Férfihiány esetén a nők nagyobb hajlandóságot mutatnak az extrém – akár pornográf jellegű – szexre, és a férfiak kérésére az intim szőreltávolítást is inkább bevállalják. A kutatás alapján az USA-ban hasonló helyzetben vannak a fekete nők: minden kilencedik potenciális partner rács mögött ül – ebből szükségszerűen az is következik, hogy a többi fekete férfi jóval több szexkapcsolatot létesítik. Az orosz nők sincsenek jobb helyzetben, egy nemzeti kutatásból kiderül, hogy a 15 és 64 év közötti korosztályon belül a férfiak tíz százalékkal kevesebben vannak, a férfiaknak éppen ezért semmi félnivalójuk nincs, hogy nő nélkül maradnak, írja az angol hírportál, a Slate

A nemi megoszlás aránytalansága miatt a nők akkor is bevállalják a szexet, ha nincs hozzá kedvük, vagy éppen egészen másra – például romantikára, gyengédségre – vágynának. 

A(z) “Szexeltél már úgy, hogy nem volt hozzá kedved?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, előfordult már

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top