Szex

6 orális gésatechnika

Aki ezt a 6 trükköt beveti otthon, teljesen biztos, hogy függőséget alakít ki párjánál...

1. Kikötözés

A gésák szerelmi technikája alapján az orális szex első és legfontosabb lépése, hogy a nő nyelvével bejárja a férfi testét, mondhatni a füle hegyétől a kislábujjáig. Mivel a kiszolgáltatottság fokozza a hatást, nem rossz, ha kéznél van egy kötözéshez alkalmas eszköz. Tipp: Ehhez lehet finom selyemkendőt használni, de durva textúrájú kötelet is be lehet vetni. 

6 orális gésatechnika


2. Harapás

Ha hihetünk a gésatechnikának, a nyelvvel előbb a férfi hátát kell végignyalni – apró harapásokkal fűszerezve a nyelvkardozást –, majd a fenekét kell letapogatni, a nyelv hegyével a fenék ívét megrajzolni. Ha megvan a hátsó, jöhet az átfordulás, következő megálló a mellkas, a nyak, a fülek… Tipp: Az ember legerogénebb zónái rendszerint nagyon csiklandósak, főleg a fülek, az ujjak, a talp, de sok férfi esetében a hímvessző is nagyon érzékeny területek, éppen ezért a gésák nem simogatják, hanem harapdálják ezeket a területeket.

3. Hűtés

A gésák szerelmi praktikái között szerepel a felhevített test lehűtése is. A legjobb, ha néhányszor megfújják a férfi testét, hiszen a forró nyelvzuhany után hatásos lehet egy kevéske hideg, különösen a könyék, a csukló, a térd és a nemi szervek területén nagyon izgató a levegő-nyelv kettőse. Tipp: Az olajjal vagy krémmel átmasszírozott bőr fújás hatására szintén lehűl, ám masszázs hatására újra felhevül.

4. Simogatás

Kényeztetés közben a a kezek sem tétlenkednek, a gésák körkörös mozdulatokkal simogatják a férfit, a mellbimbókat, a gátat és a férfi G-pontját. Tipp: Néha pihenőt is kell tartani, de a gésák ilyenkor sem tétlenkednek, becézgetik, dicsérik a férfi tagját. Ez sokszor nagyobb hatást vált ki, mint gondolnánk.

5. Csigalépcső

Orális szex közben érdemes felidézni a csigalépcső ívét, a fejet ugyanis úgy kell körbe-körbeforgatni, mintha egy csigalépcső ívét követné a nyelv. Tipp: Amikor a nyelv a pénisz csúcsához közelít, ki kell tapogatni a frenulumot (azt a V alakú kis bőrszövetet, ami a fitymát a makkhoz köti), pár másodpercig elidőzni itt, és csak ezután szabad a makk csúcsához megérkezni – és újra lefelé indulni a „csigalépcsőn”.

6. Hangszál

Végül, de nem utolsósorban az orális csoda tetőfoka, ha az orálozó gésa apró hangot hallat, miközben a férfi hímvesszője mélyen a szájában van. A hang apró rezgést idéz elő a torok mélyén, ami meghatványozza az orális kéjt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top