Szex

18+: Megoldások kis hímvesszőre

Nagyon izgatott a fizikai különbségek miatt, hogy egy farokhosszabbítóval jobb lesz-e a szex. Így aztán beszereztem egyet...

Nem vagyok az a fajta lány, aki hisztizne a pasi farokmérete miatt, bármekkora is. Szerintem egy jó fantáziával, ötletességgel mindenféle méretből és alkatból ki lehet hozni a maximumot.
Inkább a másik félen láttam némi elégedetlenséget és önbizalom-hullámzást abból adódóan, hogy nem jön össze úgy az aktus, ahogy szeretnénk, pontosabban, ahogy mindkettőnk fejében létezik.

Ezért elkezdtem nézegetni annak a szexshopnak az oldalán, akiknek mondhatni állandó vevője vagyok.
Nem, egy ilyen dolgot nem lehet csak úgy neten megrendelni, ahol nem látod a valóságos formáját, nem tapinthatod az anyagát, nem tudod a pontos méretét. Ezért először csak tapasztalatot gyűjtöttem, hogy egyáltalán milyen fazonok léteznek.

Először is  van, amelyik olyan, mint egy óvszer, csak fel kell húzni, és a végén van egy kitömött rész, ez szolgál hosszabbításul.
Aztán van rugalmas szilikonból, ami csőszerűen helyezhető fel a férfi szerszámára, ennek is a végén van a toldás.
A legprofibb egy üreges, felcsatolható szerszám. Ebbe rejti el a pasi a szerszámát és ez vastagságban és hosszban is nagyobbá teszi az eredetit.

 18+: Megoldások kis hímvesszőre

Aztán nemrég jött egy különleges alkalom, annak örömére elmentem a boltba, és megkértem az eladókat, segítsenek, mutassanak mindegyikből néhány fajtát.
A választék hatalmas volt, némelyik árban is a durvulás határát súrolta, de végül sikerült választanom. Úgy döntöttem, hogy kezdjük a legszimplábbal, ami árban sem nagy érvágás, és ha azzal nem boldogulunk, akkor jöhet egy másik verzió.

Az óvszeres formátumot választottam. Nagyon fura, gumikesztyű-érzetű anyaga van, és amint hazaértem, már alig vártam, hogy kipróbálhassuk.
Ahogy először felhúztam, folyton csak az járt a fejemben, hogy ez az anyag biztos nagyon kellemetlen és kényelmetlen neki, mellette viszont izgató képek is sorjáztak, ahogy elképzeltem, amint magabiztosan magáévá tesz… Folytatás a Sorskerék blogon!

18+: Megoldások kis hímvesszőre

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top