Szex

18+: Pajzán kukkoló a szomszédom

Néha észre sem vesszük, hogy valaki kifigyeli a szerelmi életünket. Néha pedig észrevesszük, és ez ad még egy löketet akció közben.

Mikor megtaláltam ezt a lányt, életemben először volt olyan élményem, hogy a perverzségem olyan táptalajra lelt, amelyben nyugodtan virágozhat. Egyszerűen vele volt először olyan, hogy nem tudtam olyan disznóságot kitalálni, amiben ne lettünk volna benne mindketten. Évek alatt kopott el a pavlovi reflex, hogy ne álljon fel a farkam, ha végighajtottam az utcán, ahol lakott. Hogyan képzeld el? Tökéletes, hatalmas, természetes mellek, keskeny csípő, gyönyörű kerek popsi és rövid haj. A hosszú hajtól lesz nő egy nő? Nos… a cáfolathoz nem kell több, mint látni ezt a lányt.

Egyik este nála voltam. Egy otthonos kis lakás, néhány fiatalok számára testhezálló megoldással. Mondjuk egy bárpult a nappali közepén az ablak előtt… leültem az egyik oldalára, ő a másikra. Egy haspóló volt rajta, szokás szerint melltartó nélkül, és egy szakadt farmernadrág, amiből kilátszott az a szépséges kerek segge.

18+: Pajzán kukkoló a szomszédom

Általában kb. 5 percig bírtam koncentrálni, hogy ne essek neki. Most ennyi se kellett. Odaléptem hozzá. Ő a bárszéken ült széttett lábakkal, én előtte álltam. A nadrágon át is érezhette, hogy nem sokáig bírom így, ruhában. Körülírhatnám művészien, de azt hiszem, jobban szemlélteti a valóságot, ha azt mondom, imádott szopni. Az első együtt töltött esténken 5-ször szopott le. Én meg nem vagyok egy hálátlan fickó, így az első dolgom volt, hogy felültettem a pultra. Végigterült rajta, én a bárszékre ültem, lehúztam a formás lábairól a farmert, aztán végignyaltam a combja belső felét. Lehúztam a bugyiját is, és lassan végignyaltam a punciját. Kicsit megemelte a csípőjét, hogy a tenyerembe vehessem a két félgömböt. Ilyenkor könnyebben hozzáfértem, így sosem hagytam ki, hogy a popsijába dugjam a nyelvem. Nem tudom, miért, de imádom, ahogy a nyelvemet körbefogja a popsija, és érzem, ahogy a kéjtől összerándul, mikor közben a puncijába dugom az ujjam.

Nem bírtam tovább várni, felálltam a bárszék lábtartójára, megmarkoltam a farkam a tövénél, és lassan körözni kezdtem a csiklójánál. Aztán lassan tövig nyomtam a forró puncijába. Ekkor felemelte a fejét, rám nézett és körbenyalta a száját. Értettem a célzásból. Ahogy a hátán feküdt, a feje éppen lelógott a pultról. Gyorsan megkerültem a pultot, és már a szája előtt álltam. Lehajoltam hozzá, a szemébe néztem, ő nagyra nyitotta a száját, én pedig jó 25 centi magasról lassan a szájába csorgattam a nyálam. Imádtuk. Hogy mocskos lett volna? Nem azért… Egyszerűen egyértelműen példázta az alá és fölé rendeltséget. Aztán lassan a torkába nyomtam a farkam. Egészen tövig. Ilyenkor úgy masszírozta meg teljes hosszában, hogy nyelt néhányat. Imádtam. Újra lehajoltam hozzá, hogy megcsókoljam. A szemfestékét elkenték a könnyei, a nyála pedig összemaszatolta az egész arcát. Ilyenkor kinyújtottam a kihegyezett nyelvem, ő pedig szopogatni kezdte. Úgy szívta, mintha valami egész más lett volna a szájába.

Ilyenkor mindig elöntött az az érzés, hogy itt fekszik ez a gyönyörű nő, és azt csinálok vele, amit akarok. A rövid hajába markoltam, és a másik tenyeremmel szétkentem a nyálát az arcán, majd a csücsörítő szájára csaptam néhányat a farkammal. Már éppen azon voltam, hogy újra eltüntetem a torkában a farkam, amikor megéreztem egy tekintetet. Olyan, mintha valaki egy tollal csiklandozná a tarkódat. Kinéztem az ablakon. A szemközti ház ablakában egy 20 év körül lány állt. És minket nézett….

Olvasd tovább a Kettőslátás blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top