Szex

Megdöbbentő! Ezzel szúrják el a pasik a Valentin-napot!

Szépíthetjük a dolgot, de kár cukormázzal bevonni a keserű pirulát. Le kell nyelnünk, hogy a Valentin-nap nem mindenki számára a tejjel-mézzel folyó Kánaánt jelenti, sőt! Sokszor sülnek el balul a meglepetések (már ha vannak), és könnyen romba dőlhet a szerelmesek ünnepe is, ha nem vigyázunk! És hogy milyen megdöbbentő esetekről hallottunk már? Íme, a legdurvább!

Szenilis szerelmesek

Tisztában vagyunk vele, hogy bár a legtöbb férfi villanyszerelésben és bütykölésben verhetetlen, a dátumok megjegyzésében már nem éppen. Ha az első csók vagy a tizedik randi jubileumi dátumát sem képesek megjegyezni, hogy várnád el tőlük, hogy a Valentin-napra emlékezzenek!? Szégyen, nem szégyen, de sokszor a vörös szívekkel díszített kirakatok és a “Love me tender” felirattal ellátott plüssmacik tömkelege sem képes arra, hogy néhány ember fejébe visszavonhatatlanul bevésődjön a dátum: február 14-e! A másik variáció a részleges amnézia, ami csak és kizárólag azokra a napokra vonatkozik, amelyeket legszívesebben a naptárból is kitörölnének. A férfiak számára történetesen az egyik ilyen a Bálint-nap, amikor is akarva-akaratlanul, de rákényszerülnek arra, hogy szerelmes ajándékot vegyenek a Nőnek. Meg lehet úszni? Na figyelj!

Megdöbbentő! Ezzel szúrják el a pasik a Valentin-napot!

Mit tehetsz te, a feledékeny (vagy részleges amnéziában szenvedő) férfi?

Először is mentsd a menthetőt. Fület-farkat behúzva, csendben sunnyogva irány az internet és egy élményutalványokkal zsúfolt weboldal (pl.: EZ), majd néhány kattintás, és máris ott terem a világ legromantikusabb ajándéka, ráadásul villámgyorsan. Néhány nap kettesben, távol a világ zajától, egy igazán vérpezsdítő helyen! Persze kicsit jobban be kell majd vetni a bókolós dumát, és az sem árt, ha valahonnan előkaparod a legromantikusabb éned, de hidd el, nincs olyan nő, aki ezek után ne omolna a karjaidba és felejtené el azt, hogy te elfelejtetted! 

Megdöbbentő! Ezzel szúrják el a pasik a Valentin-napot!

Mit tehetsz te nő, aki ismered a szenilis (avagy részleges amnéziában szenvedő) pasidat?

Vedd kezedbe a dolgok irányítását, és gondolkozz előre! Mi lenne, ha karon ragadnád és már jó pár nappal Valentin előtt elvonszolnád egy wellness-szállodába, ahol nemcsak a teste, de a szürkeállománya is kissé felpezsdülhet? Kényeztesd a szerelmedet egy többcsillagos, paradicsomi helyen, és szinte biztos, hogy néhány nap elteltével már arra sem fog emlékezni, hogy rajtad kívül más nő is létezik a világon! Megtetszett az ötlet? Nézz szét ITT a legromantikusabb ajánlatok között! Most több helyen extra akciók is várják a szerelmeseket: welcome drink, szobába szervírozott gyertyafényes vacsora, fülledt, romantika a szauna félhomályában, 50-70% kedvezmény – EZEN az oldalon kedvetekre válogathattok!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top