Szex

Mikor szeretik a nők az egyéjszakás szexet?

Egy friss felmérés szerint a nők pontosan annyira csípik az egyéjszakás kalandokat, mint a férfiak, persze néhány követelményük van a másikkal szemben…

Mikor szeretik a nők az egyéjszakás szexet?

Mikor szeretik a nők az egyéjszakás szexet?
11 hiba, amit elkövetünk egyéjszakás kaland után

Általános tévhit, hogy a nők nem vevők az érzelmektől mentes szexre. A szakemberek gyakran hivatkoznak egy 1989–es felmérésre, amely szerint a férfiak háromnegyede mondana igent, ha egy nő felajánl neki egy “menetet”, a nők pedig mindannyian elutasítanák a lehetőséget.

Most akkor ennyit változtak volna a dolgok húsz év alatt? Nem egészen, ugyanis az említett felmérésből kimaradt egy nagyon fontos elem: az élvezet. A felmérés ugyanis arra jutott, hogy a nők nem az egyéjszakás kalandokat akarják elkerülni, hanem az olyan egyéjszakás kalandokat, amelyekben nem élvezik a szexet. Terri Conley a Michigani Egyetem pszichológusa, aki a kutatást készítette, a következőképpen foglalta össze a lényeget,  “Ha olyan férfival kerül szembe egy nő, akivel biztonságban érezheti magát, és azt feltételezi, hogy a férfi szexuális teljesítménye ekvivalens a sajátjával, akkor ugyanakkora eséllyel lesz kedve az egyéjszakás kalandhoz, mint egy férfinak.” Vagyis: Ha nem hisszük, hogy a pasi esetleg erőszakos lesz, és feltételezzük, hogy jó az ágyban, akkor pont annyira lesz kedvünk lefeküdni vele, mint neki velünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top