Szex

Orgazmusra tanítanak a repülőn

A női orgazmusról vetítenek dokumentumfilmet az ausztrál légitársaság járatain. Az utasok imádják.

Orgazmusra tanítanak a repülőnMegnéznénk az arcát és szexuális hormonszintjét azoknak az utasoknak, akik az ausztrál Qantas légitársaság járatain utaznak, és nem mulasztják el a kötelező filmvetítést. A cég ugyanis a mese- és akciófilmek mellett a szexdokumentumfilmet is felvette a filmkínálatába. Mindezt óriási sikerrel. 

The Female Orgasm Explained (magyarul: a női orgazmus magyarázata) címen vetíti azt a dokumentumfilmet, ami pár hét alatt a legnézettebb mozik közé tornászta fel magát. Novemberig éppen ezért le sem veszik a műsorról, minden járaton látható. Persze, a járat kiskorú utasai miatt senkinek nem kell aggódnia, a személyzet blokkolni tudja a kicsik csatornáját.

Többet, és ha kell, pénzért – férfiak vallottak a szexrőlHazai fronton vajon mi a helyzet? A Nők Lapja Cafe tabumentes szextesztjével ezúttal az alkalmi kapcsolatok nyomába ered. Aki kitölti, egyrészt részt vesz a 100 000 Ft-os nyereménysorsoláson, másrészt segít abban, hogy jobban megismerjük egymás vágyait és szokásait. Válaszolj te is!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top