Szex

Sikeres a szex nélkül élők társkeresője

Internetes társkereső indult olyan emberek számára, akik valamilyen – jellemzően egészségügyi – okból nem élhetnek szexuális életet.

Itt a szexmentes társkereső!Az oldal létrehozásának ötlete egy 50 éves méhnyakrák-túlélő, Laura Brashier fejéből pattant ki. A speciális társkeresőn indítéktól függetlenül bárki lehet tag, aki egyáltalán nem tud vagy nem akar szexuális kapcsolatot létesíteni, ettől azonban még vágyik egy párkapcsolatra. 

A korábban fodrászként dolgozó Brashier az ABC tévécsatornán adott interjújában elmondta, hogy bár méhnyakrákjából felgyógyult, az agresszív kezelések elpusztították a hüvelyi szöveteit, így a szex elviselhetetlenül fájdalmassá vált számára. Emiatt sokáig nem mert ismerkedni, ugyanakkor nem akart egyedül maradni sem. “Az indíttatás az volt, hogy ha tudok, segítsek a hozzám hasonló helyzetben lévő embereken” – mondta az asszony, aki szerint ezt a problémát igazán csak az értheti meg, aki maga is átéli. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top