Szex

Tudtad? A síkosító nemcsak szexre jó

Tudtad, hogy a síkosítónak nemcsak az ágyban veheted hasznát?

Elképzelésünk sincs, hogy ki lehetett az, akinek legelőször végigfutott az agyán, hogy a síkosítót egyéb célokra is felhasználja, mindenesetre itt jön pár problémakör, amire a szexuális kenőanyag (állítólag!) hatékony megoldást jelent:

1. Cipőkrém helyett is megteszi: Egy jó kis szilikonbázisú síkosító új életet lehel a kopott cipőbe. Tégy pár cseppet egy rongyra, és mehet is a polírozás. Bőr pénztárcára és övre is alkalmazható a technika.

2. Eltávolítja a ragadós árcímkét: Nem kell többé körömmel kapargatni az idegesítően eltávolíthatatlan árcédulát, ha van kéznél síkosító. Csak bőségesen be kell kenni vele és máris leválik a termékről az idegesítő cédula. 

3. Ápolja a hajat: Egy kicsit szkeptikusak vagyunk, de állítólag a szilikonbázisú síkosító hajpakolás helyett tökéletes, és hajmosás előtt kell a hajba bedörzsölni. 

4. Szájfény helyett is megteszi: Állítólag a vizes bázisú síkosítók kiválóan helyettesítik az ajakfényt, ha az éppen elfogyott. Hmmm!

A sokoldalú síkosító5. Borotvahab helyett is megteszi: A vizes bázisú síkosító akkor is helytáll, ha nincs otthon borotvahab. Csak fel kell hordani, vizes kézzel átdörzsölni a bőrfelületet, és mehet is a borotválkozás.

6. Síkosít! Ha nem jön le az ujjról a gyűrű, nem tudjuk fel-le húzni a cipzárt, elég egy csepp kenőanyag, és a probléma máris megoldódott. 

7. Felveszi a fejtetűvel a harcot: A szilikonbázisú síkosító esélyt sem ad a hajtetveknek, azok petéinek. Csak bele kell dörzsölni vele a fejet, majd fél óra múlva jöhet a hajmosás. 

8. Jegeléshez is tökéletes: Tölts fel egy simítózáras tasakot síkosítóval, tedd be a fagyasztóba, majd ha megdermedt, tedd a fájó testrészre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top