Szex

18+: Keresd a férfi G-pontját!

A nők G-pontjáról már regényt lehetne írni, annyi szó esett róla. Ám jóval kevesebbet tudunk, sőt maguk az érintettek is vegyes érzelmekkel gondolkodnak a férfiak G-pontjáról...

A férfi G-pont egy erőteljes mirigy, mely földrengésszerű orgazmust képes adni, ha kellő nyitottsággal állunk a témához. Ám ha valaki még nem áll készen rá, az is teljesen érthető és elfogadható! Ebben az esetben ne erőltessük!

Merre és hogyan keressük?

A legjobb, ha finom masszázzsal kezded az izgatást a gáttájékon, és csak fokozatosan haladsz az ánuszt körülvevő rész felé. Mindenképp használj olajat vagy síkosítót! A mutatóujjad óvatosan húzd végig egy párszor a gát és az ánusz bejáratának területén, minden alkalommal kissé növelve a nyomást az ujj puha begyével. Igyekezd elnyerni kedvesed bizalmát és elérni, hogy a záróizma minél lazább legyen. Ha már kellőképpen ellazult, akkor síkos vagy nedves ujjaddal hatolj be nagyon lassan, és nagyjából a bejárattól 5 cm-re érezni is fogod… egy kisebb, gesztenyeméretű kidudorodást kell keresned – ez a férfi G-pont.

Hogyan kell bánni vele? Tudd meg az Inside of love blogon!

18+: Keresd a férfi G-pontját!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top