Szex

Tantrikus szex

Elég volt belekóstolnom a tantrikus szeánszba, majd néhány percet beszélgetnem a mesterrel, Polonkai Tiborral, hogy ráébredjek: a tantra nem pusztán szeretkezési technikát jelent. Sokkal többet annál. Lehetőséget önmagam felfedezésére, erőim, energiáim feltérképezésére és tudatos működtetésére. Végső soron egy szabadabb, örömtelibb életre!

Mottó: “Abban a pillanatban, amikor teljesen elvesztek, megsemmisültök az élményben, és az energiák tánca uralkodik fölöttetek, tudni fogjátok, hogy mi a Tantra.”

 
(Ma Ananda Sarita és Swami Anand Geho: Tantrikus szex)

Mélyvörös színek, puha, keleti takarók, bódító, egzotikus illatok, körben gyertyák. Ez hát a szerelem szentélye. Mintha egy forrás megnyugtató, halk csobogását hallanám, majd a polcon megpillantom az első tantramester képét. Jézusra hasonlít – fut át az agyamon. Ekkor fog kézen a mester. Ránézek. Égszínkék, tiszta tekintet, benne biztatás: “Nyisd ki a szíved!”

Nyitva van – üzenem a kezem szorításával, és már abban is biztos vagyok, hogy Polonkai Tibor tantrikus masszázsoktató személyében jól választottam vezetőt.

Csókolj, de tantrikusan ám!

A tantra ott kezdődik, ahol a nyugati szeretkezés végződik – mondja a férfi, és finom mozdulatokkal, szemből ölébe ülteti a párját. (Természetesen most mindent csak imitálnak, a cél, hogy szemléltessék a tantra technikáit.) Majd átkulcsolja a lány nyakát, és a kezét lágyan hátra, a saját keresztcsontjára helyezi. Ösztönösen becsukják a szemüket, a homlokuk összeér… Ezek az egymásra hangolódás percei. A férfi mélyen belélegez, és lefelé áramoltatja a gerincén át a levegőt, amely az ölén keresztül átömlik a partnerébe, majd a nő tovább emeli azt a szívébe, hogy létrejöjjön közöttük a vágy áramköre.

– A kört folytatni lehet a nyakon át a fej felé, majd a homlokcsakrán keresztül a párunk szíve felé. Ez a tantrikus csók – magyarázza a mester. – A lényeg, hogy a gondolataid közben ne kalandozzanak el! Hogy jelen légy itt és most. Ha figyelsz arra, ami benned zajlik, és képes vagy tökéletesen kizárni a külvilágot, megteremtődik az a bensőséges hangulat, amelyben a többórás tantrikus utazás kezdetét veheti…

Az érintés csodás ereje

Abból indulunk ki, hogy a szexualitás nem más, mint az isteni teremtő erő megnyilvánulása. Keleten, ahonnan a tantra származik, a női és férfi nemi szerveket, a jónit és a lingamot isteni princípiumoknak tekintik, és templomokban imádják. Így tiszteli most az előttem lévő pár is egymást. Lassú, vágykeltő simításokkal kalandozzák be egymás testét. Olyan ez, mint egy finom, érzéki masszázs. Felváltva végzik.

– Milyen érzéseket keltenek benned az érintések? – kérdi partnerét mesterem. – Próbálj meg befelé nézni! Lehet, hogy most gyógyul be valamilyen tudat alá nyomott gyerekkori sérülésed, erőszakos élményed. Az érintésnek óriási ereje van!

Miután a lábujjaktól a lábszárakon át a popsijáig érzékien átmasszírozta partnere alsótestét, nekilát a csakrák, azaz az energiaközpontok aktiválásának. Először felébreszti a keresztcsont fölött szunnyadó szerelemkígyót, a kundalínit. Majd az életenergiát két nagyujja segítségével felhúzza a gerinc két oldalán egészen a lány tarkójáig. Ezt megismétli hétszer, majd ugyanennyiszer közelről végigleheli a gerincet. A simításokat elől, a lábakon folytatja, majd a has és a mellek következnek. A kezeket se hagyja ki, a tenyerek különösen érzékiek. Ezután kanyarodik vissza a nemi szervekhez… Ha kedvesünk vágya eddig még nem szökött volna fel az égig, ez biztosan megteszi hatását, biztosít róla. Nagy tisztelettel végezzük, lelkünk minden melegével. Nem annyira az izmok ellazítása a cél, inkább az energiapályák megtisztítása, hogy a szerelmi energiák szabadon áramolhassanak végig a testünkön.

 

Elfelejtett érzékek feltámadása

Emlékeznek még rá, milyen volt, amikor gyerekkorukban kavicsokat szedtek a folyóparton? Hosszan gyönyörködtek a színükben, formájukban, simaságukban. Valami ilyesmit érezhet a lány, amikor a mester időnként különböző gyengéd illatokkal átitatott kendőt tart elé, lágyan végigsimítja testét a rojtjaival, vagy egy darab ízletes gyümölcsöt ad a szájába. Ne nyelje le rögtön, csak lassan ízlelgesse! A banánnak először édes, majd kicsit fanyar, végül fűre emlékeztető, friss zamata van. “A tengerpartra varázsol!”, mormolja a lány. “Hogyhogy ezt eddig soha nem éreztem?”, kérdi aztán meglepve. Majd visszacsurog az emlékezete egészen addig, hogyan szopogatott el kislánykorában egy darabka csokit. Csigalassúsággal. Hát ezt felejtette el! Ízlelni, szagolni, tapintani, látni. Érzékelni a körülötte lévő világot…

– Mire újra kifinomodnak az érzékeink, kiteljesednek és eluralkodnak rajtunk, addigra szépen átcsúszunk a szeretkezésbe – zökkent ki bennünket a mester a mélázásból. És innen már csak képzeletben folyik az utazás az érzékek birodalmába. – A partnerek addig izgatják egymást játékosan, míg végül megtörténik a behatolás. Egyre feljebb és feljebb jutnak az izgalmi görbén, míg az orgazmus közelébe nem érnek. És itt történik a csoda! A nő ugyan végtelen számú gyönyörre képes, az életenergiái gyakorlatilag kifogyhatatlanok, ám a férfiak legfeljebb egyszer-kétszer képesek kielégülni egyetlen szeretkezés alatt. A keleti felfogás szerint azonban az ejakuláció nem feltétlenül azonos az orgazmussal! A tantra légzéstechnikáinak segítségével a férfi a csúcs előtti pillanatban képes szexuális energiáit visszafordítani, és szétáramoltatni egész testében. Ezzel a módszerrel csodálatos módon meg tudja őrizni életenergiáit. Minél többször tartja vissza az ejakulációt, annál magasabb szinten fogja átélni az orgazmust, amely már-már szétfeszíti a sejtjeit. Végül megélheti a mindenét beterítő, szinte tudatvesztéssel járó, felfokozott gyönyört.

Lehetsz sebezhető, mégis férfi vagy

A kobralégzés, amely a férfit erre képessé teheti, mint kiderül, titkos tanítás, kizárólag tanfolyamon lehet elsajátítani. Hosszú hónapokig, rendszeresen kell gyakorolni ahhoz, hogy a szenvedély perceiben segítségül lehessen hívni. Egy idő után azonban már a gondolat ereje is elég lesz ahhoz, hogy a kundalíni energia átjárja egész testünket.

– Amikor egy férfi végre lemond arról a kényszeréről, hogy folyton teljesítenie kell, és meri sebezhetőnek mutatni magát, attól kezdve lesz képes akadálytalanul működtetni a benne rejlő isteni energiát – fűzi hozzá a mester végezetül.

Mielőtt azonban még azt hihetném, hogy a nőknek mindehhez semmi köze, megnyugtat, hogy ugyanezzel a technikával mi is magasabb rendű gyönyörökhöz juthatunk. Az egyre sűrűsödő, sokszor már lánccá fűződő orgazmusok spirálja pedig egyszer csak elvezet bennünket egy másik, hétköznapokon túli dimenzióba. Beolvadhatunk általa az univerzum örök harmóniájába, és párunkkal együtt megélhetjük a teljesség élményét. A gondolatok nélküli, extatikus örömöt, amelyben szabadnak és egésznek érezhetjük magunkat. A tantra tehát nem más, mint saját erőink megismerése és tudatos működtetése. Segítségével egyensúlyba hozhatjuk a nőies és férfias energiáinkat, békét teremthetünk a lelkünkben, és újra feltöltekezhetünk életerővel.

Mesterem int, hogy mára vége a tanításnak, és mély meghajlással elbocsát: Manaszte! (Tisztelem benned az isteni lényeget!) Nem marad más hátra, mint hogy otthon próbáljam ki a hallottakat…

További információk: www.tantralap.hu
A Tantrikus partnermasszázs című dévédé megrendelhető a www.harmoniamed.hu honlapon.

 

Játék az érzékekkel

Teremts meghitt hangulatot!

Helyezz indiai ágytakarókat, kendőket az ágyra, asztalokra és a falakra! Ne feledd, a piros szín serkentőleg hat a vágyra!

Gyújts meg egy füstölőt, vagy párologtass egy számodra kedves illatot! Teremts kellően forró, érzéki légkört!

Melegíts fel egy puha törölközőt, mellyel tovább fokozhatod partnered vágyait!

Készíts a kezed ügyébe egy kis tányéron apró gyümölcsfalatkákat, olyanokat, amelyekről tudod, hogy partnered szereti őket!

Állhatnak az asztalon más kóstolgatnivalók, dió, mogyoró, méz és lekvár is.

Keríts egy kendőt, tollat vagy más cirógató eszközt!

Kapcsolj be valami andalító muzsikát vagy ellazító, keleti zenét!

Mindig legyen készenlétben hideg ásványvíz vagy tea!

Gyújtsd meg a teamécseseket!

Eljött a pillanat, hogy szabadon engedd a fantáziádat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top