Szex

Valentin-napi programok

Megkerestük a legromantikusabb Valentin-napi programokat! Ünnepeljük együtt a szerelmet!

További fotókért, kattints a képre!
További fotókért, kattints a képre!


Randevú a cirkuszban!

Interaktív cirkusz szerelmeseknek!
Lepje meg kedvesét egy különleges ajándékkal!

Küldjön szívhez szóló rövid üzenetet párjának a randevu@maciva.hu e-mail címre, amit a februári szombat esténként 19 órakor kezdődő előadáson, Merrylu Casselly romantikus műsorszáma alatt óriáskivetítőn jelenítünk meg.

 

Az üzeneteket februárban minden pénteken déli 12 óráig várjuk.

Bővebb információ: www.fnc.hu

 

További fotókért, kattints a képre!
További fotókért, kattints a képre!

Igazán egyedi ajándékötletek Valentin-napra!

A pároddal töltött napok minden perce ünnep, a Valentin-nap pedig garantáltan csak Rólatok, a Ti boldogságotokról szól! Szeretnéd ezen alkalomból igazán egyedi ajándékkal meglepni kedvesedet? Válaszd ki a legszebb közös pillanatokat megörökítő fényképeidet, amelyekből könnyedén elkészítheted a tökéletes ajándékot Valentin-napra. – CEWE FOTÓKÖNYV, Valentin gömb, vagy Szív alakú párna?

 

Bármely ajándékot választod, az ajándékod felejthetetlen lesz!

Bővebb információ: http://cewe.hu

 

További fotókért, kattints a képre!
További fotókért, kattints a képre!

Tedd tökéletessé BUTLERS -szel!

Minden évben van egy nap, amikor a szerelmesek igazán csak egymással foglalkozhatnak. Egy közösen eltöltött vacsora tökéletes lehetőség lehet az ünneplésre, ilyenkor az ételek mellett fontos odafigyelnünk arra is, hogy a terítés is az alkalomhoz illő legyen. Variáljuk a fehéret a pirossal, gyújtsunk gyertyát, és legyenek különlegesek a tányérok és poharak is – hiszen ez egy különleges pillanat!

A BUTLERS-nél minden kiegészítőt megtalál ahhoz, hogy tökéletessé tegye az alkalmat, ráadásul most Valentin-napi akcióink keretében számos pompás kiegészítő is olcsóbban lehet az Öné.

Bővebb információ: http://butlers.hu/valentin_nap

 

További fotókért, kattints a képre!
További fotókért, kattints a képre!

Megdönteni Hajnal Tímeát! – avagy romantikázzatok moziban!

Hajnal Tímea dögös világhírű fotómodell, aki új életet akar kezdeni. Rögtön a 15. érettségi találkozóján a ruhatárban összejön Danival, a volt osztálytársával. Az esetet levideózza Bögöcs, a pornóproducer, aki zsarolni kezdi a srácot. Ám hallgatásáért cserébe valami rendkívülit akar.

 

 

A romantikus vígjáték főszerepében a világszerte ismert Osvárt Andrea. Danit Simon Kornél (Társas játékok), a bunkó zsarolót pedig Szabó Simon (Moszkva tér) játssza.

Valentin-napra kötelező!

Bővebb információ:  https://www.facebook.com/MozICom


Valentin-napi programokMondod-e még a szót, szeretlek? – Rendhagyó párkapcsolati tréning

Kádek Heny és Vízy András remek játékával, valamint a szerző belebeszéléseivel humoros, ironikus és szomorkás, cikkekből szerkesztett zenés darabot élvezhet a közönség. V. Kulcsár  Ildikót elsősorban újságíróként-íróként  ismerhetik az olvasók, most azonban kiderül, hogy az “Élet” és a szerző egy szórakoztatóan igaz színpadi estével is meg tudja lepni a publikumot.

Bővebb információkért kattints a képre!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top